Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop lördag 25/6

25 juni, 2022

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen tar du det lugnt. Det glädjefyllda midsommarfirandet kräver sin tribut och du känner dig trött och sliten. Om du lovat att delta i en aktivitet den här dagen kan det bli jobbigt. Det bästa du kan göra är att möta dagen i positiv anda.

Oxen 20/4-20/5

Under lördagen har du en del att göra. det handlar om att du ska från en ort till en annan men också om att du ska ladda om för kommande vecka. Dagen blir intensiv och bjuder på en hel del tankeverksamhet. Kvällen blir mysig men ganska sen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu verkar du ha lite problem med sömnen. Det är många tankar som snurrar i huvudet på dig och det skapar problem när det är dags att sova. Du skulle kunna försök att ta en kvällspromenad eller testa yoga på kvällen för att komma till ro.

1:53

Efter reklamen: Sommarhoroskop 2022

(1:53)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Under lördagen vill du inte prata med en släkting som hör av sig till dig hela tiden. Du tycker att hen är alldeles för påstridig men du har inte hjärta att säga det direkt till hen. Kvällen handlar om vänskap, om gräl och om att ta ställning.

Lejonet 23/7-22/8

Den här lördagen blir lika aktiv som fredagen. Det finns få tecken som har din energi och därför orkar du med att köra på lika hårt idag som går. Även om du unnar dig en välbehövlig sovmorgon så hindrar det inte att du är ovanligt effektiv resten av dagen.

Jungfrun 23/8-22/9

Du tar det lugnt och hämtar kraft den här midsommardagen. Om du befinner dig i en lantlig miljö så är det troligt att du är utomhus så mycket som vädret tillåter. Att bada, promenera eller bara vara ute i trädgården skänker dig massor av energi.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att hanter en pågående konflikt i ditt privatliv. Det för nära och personligt för att du ska kunna se på situationen objektivt. Ofta är det så här med problem inom familjen eller med när vänner. Du kan behöva bolla dina tankar med en tredje part.

Skorpionen 23/10-21/11

Du vet att du gör fel men du vill ändå inte ändra på ditt sätt. Det handlar om en envishet som i just det här fallet inte är till din favör. Ibland är det bara att bita i det sura äpplet, särskilt när men vet att felet ligger hos en själv.

Skytten 22/11-21/12

Du backar fast du inte behöver idag. Du känner att du har mer att vinna på att visa att du kan samarbeta än på att ta en onödig konflikt. Din finkänslighet när det kommer till relationer är tillbaka och du agerar både klokt och vuxet.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att fixa och dona. Du verkar stå med ena fot i en resväska just nu och därför blir du lite lätt stressad. Använd dig av din organiseringsförmåga så kommer det att kännas lite bättre. Kvällen överraskar.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vill komma iväg tidigt om du varit borta under midsommar. För dig är det viktigt att få lite tid hemma så att du kan landa innan nästa utmaning drar igång. Dagen handlar också om att göra ett fynd och om att ha trevligt med familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på ett strålande gott humör den här lördagen. Livet leker och inget är omöjligt. Det finns en härlig spontanitet i ditt tecken som tillåter dig att göra saker lite på impuls. Du njuter verkligen av livet och av sommaren.