Dagens horoskop fredag 24/6 Midsommarafton

24 juni, 2022

Väduren 21/3-19/4

Det blir en dag som börjar tidigt och slutar sent. Just nu tar du alla tillfällen till att fira och träffa människor och midsommar blir inget undantag. Oavsett hur du tillbringar dagen så ligger fokus på vänner och på att ha riktigt kul.

Oxen 20/4-20/5

Du gillar traditioner oavsett om det är sådana du skapat själv eller om det är mer klassiska aktiviteter. Dagen handlar om allt från majstång till sill, jordgubbar och dans. Det blir en mysig snarare än en festlig dag där familjen står i fokus.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag vill du vara ledig och bara njuta av sommaren. Om du måste arbeta går det troligen ut över ditt humör och du kan bli grinig. Tänk på att njuta av de timmar du är ledig den här dagen istället för att haka upp dig på de timmar du jobbar.

1:53

Efter reklamen: Sommarhoroskop 2022

(1:53)

Kräftan 21/6-22/7

Du blir lite extra romantisk under midsommar. Det är som om hela högtiden väcker starka känslor och minnen hos dig. Är du singel så kommer din tankar vandra och fastna vid den person som du aldrig glömmer. Har du ett förhållande fokuserar du på det.

Lejonet 23/7-22/8

Under den här fredagen har du massor av olika aktiviteter inplanerade. Det kan vara du som håller i ett firande eller så är du bara en ovanligt entusiastisk deltagare. Lejonet utstrålar charm och närvaro just nu, ingen kan motstå dig.

Jungfrun 23/8-22/9

Under midsommardagen försöker du att ta en sak i taget och inte stressa upp dig över allt som du inte hunnit med. Jungfrun håller hårt på traditionerna och du blir upprörd om jordgubbarna är slut eller om regnet gör det omöjligt att dansa kring stången.

Vågen 23/9-22/10

Under den här fredagen upplever du något magiskt. Det blir en förtrollande dag och en annorlunda. kväll. Om du är öppen för det nya kan den här midsommaren bjuda på en kombination av gammalt och nytt. Olika traditioner som vävs samman.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har svårt för den typen av firande som kretsar kring en speciell dag. Du anser att det ofta blir krystat och mer påfrestande än mysigt. Trots det så dras du med i firandet idag. Det var så länge sedan som det var tillåtet att träffas på det här sättet.

Skytten 22/11-21/12

Du samlar gärna släkt och familj omkring dig. Har du inte möjlighet till det så samlar du vännerna istället. För dig är midsommar en dag som inte ska upplevas ensam. Du njuter av sommarens ljusaste natt. Midsommar blir en paus i all vardagsstress.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här midsommaren blir speciell på flera sätt. Dels för att du vill bevara traditionerna oavsett vilken plats du befinner dig på men också för att en vän hör av sig för att hen saknar dig så mycket och det värmer lite extra.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är stressad den här fredagen. Inte så mycket för att det är fredag som för allt du vill hinna med innan semestern börjar. Du känner att du ligger efter och det gör det extra svårt att varva ner och njuta den här dagen. Kvällen blir tidig.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns inte mycket att säga som inte redan blivit sagt. Just nu behöver du tid och distans för att fundera på hur du vill göra i framtiden. Midsommar blir den perfekta ursäkten att komma bort ett par dagar och kunna fundera i lugn och ro.