Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 23/6

23 juni, 2022

Väduren 21/3-19/4

Idag är du irriterad på att inget går riktigt din väg. Du försöker att öka tempot, men har svårt att få till ett bra flyt. Varje gång som du börjar få in en rytm så sker något som kräver att avbryter och fokuserar på annat. Kvällen handlar om ny information.

Oxen 20/4-20/5

Den här torsdagen blir rolig, annorlunda och stressig. Du har många järn i elden i just nu och det gäller att du hänger med i svängarna. För dig är det viktigt att hitta i glädjen i arbetet och det gör du idag. Kvällen handlar om att resa eller att planera en resa.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som har svårt att lyssna på personer du inte respekterar. Idag jobbar du med en chef som du har extra svårt för men du bör hitta ett sätt att ta instruktioner från hen utan att bli irriterad. Kvällen blir omväxlande.

1:47

Efter reklamen: Så ska du fira midsommar 2022 – enligt ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om aktivitet och om att ha ett högt tempo. Du har så mycket du vill hinna med att det kan bli lite svårt att samordna alla planer som du har. Det bästa att ta en stund på morgonen och strukturera upp dagen i ditt sinne eller på en lista.

Lejonet 23/7-22/8

Du är väldigt intensiv just nu. En kombination av Sol och Måne ger ditt tecken både extra mycket energi och massor av känslor. Idag kan det brista om en kollega blir lite väl kritisk mot dig. Du har svårt att ta den typen av feedback när du är så här emtionell.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag stressar du för att hinna med så mycket som möjligt innan lunch för att om möjligt smita lite tidigare på eftermiddagen. Kvällen handlar om förberedelser för midsommar. det var länge sedan du firade ordentligt så i år blir det extra allt.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en härlig och avslappnad stämning i ditt horoskop som gör att du fokuserar på att ha kul snarare än på att jobba hårt. det märks att du går in i ett lugnare tempo på jobbet, du får plötsligt tid att prata med dina kollegor.

Skorpionen 23/10-21/11

Under den här dagen vill du hinna med en hel del för att sedan kunna ta det lugnt i helgen utan att behöva bekymra dig om jobbet. Det blir en bra och effektiv dag. Kvällen handlar om att tänka positivt i frågor som rör ekonomin.

Skytten 22/11-21/12

Under den här dagen får du lov att dela upp arbetet lite. Något sker på dagen som gör att du måste gå ifrån ett par timmar eller ta en längre lunch. Vad det än är som sker så gäller det att du är flexibel. Kvällen handlar om din närmaste familj.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en del att hinna med den här torsdagen. Mycket verkar röra sig om förberedelser för en resa eller semestern. Det blir en rolig och aktiv dag. En vän vill träffas men du vet inte om du har tid för det. Du har så mycket annat just nu.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har mycket på jobbet men du lyckas ändå att hinna med vissa privata ärenden den här dagen. Ju mer flexibelt ditt arbete är ju mer kan du varva jobb med saker som du vill hinna med privat, oavsett om det handlar om tvätt, städning eller shopping.

Fiskarna 19/2-20/3

Du ser inga bekymmer i att snabba på en person som du tycker är lat. Hen har alltid haft ett ganska sävligt tempo men på sista tiden gör hen i princip ingenting. Vad du behöver är en möjlighet att få den här personen att att vakna till liv och bli lite entusiastisk.