Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop onsdag 22/6

22 juni, 2022

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir intressant och väldigt intensiv på ett bra sätt. Så länge du är ödmjuk och går in för att du inte vet så mycket så blir det en bra dag. Det är när du sätter upp en attityd som säger att du kan allt som du får problem. Lyssna och lär.

Oxen 20/4-20/5

På onsdagen arbetar du hårt och fokuserat vilket ger dig det resultat som du strävar efter. Du gillar att se att dina planer faller samman med verkligheten. På kvällen förbereder du en resa. Det kan vara att handla, tvätta eller att packa.

Tvillingarna 21/5-20/6

Onsdagen blir lite tråkig, Det finns något sömnig över hela den här dagen som inte vill försvinna oavsett hur mycket du försöker att skapa en bra energi. Vissa dagar är bara sega, det är inte så mycket att göra åt det. Kvällen blir roligare än dagen.

VIDEO: Så ska du fira midsommar 2022 – enligt ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: VIDEO: Så ska du fira midsommar 2022 – enligt ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du drar dig undan en konflikt för att du helt enkelt inte orkar med att bråka idag. Du är så trött på att den här personen alltid måste skapa drama omkring sig. Du har accepterat en hel del från din vän, men nu börjar bägaren att rinna över.

Lejonet 23/7-22/8

Under onsdagen verkar du röra dig en hel del utomhus. Det kan vara i arbetet, eller så är du helt enkelt ledig den här dagen. Det blir en bra och produktiv dag som andas glädje och skaparkraft. Kvällen handlar om ett beslut som du måste fatta.

Jungfrun 23/8-22/9

Under onsdagen vill du bevisa att du kan mer än du visar. Din chef tycks ha fått en felaktig uppfattning om din kompetens och det vill du ändra på. Det är bra att du inser att du har mer att vinna på att vara i framkant än på att hålla dig i bakgrunden.

Vågen 23/9-22/10

Du har så mycket saker som du både vill och måste hinna med den här onsdagen. Det är bara en bråkdel av allt du vill göra som handlar om arbetet. Det mesta rör sig om privata saker som har med hemmet och med din ekonomi att göra.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns en hel del styrka i ditt tecken just nu och du behöver verkligen ha den om du ska komma ur den negativa spiral som du hamnat i. Hitta tillbaka till dina kärnvärden och till att bli den person som du är stolt över att vara.

Skytten 22/11-21/12

Du ser att du måste tänka om om du ska hinna med det du lovat idag. Du var väldigt impulsiv när du sa ja och du tänkte inte hela vägen. Idag får du ta konsekvenserna av ett hastigt och ogenomtänkt beslut. Du kan bara göra ditt bästa.

Stenbocken 22/12-19/1

Under onsdagen får du möjlighet att stifta bekantskap med en nygammal miljö. Det blir en bra dag även om den inte blir precis så som du föreställt dig den. Eftermiddagen bjuder på en fysisk utmaning. Kvällen handlar om att packa inför en resa.

Vattumannen 20/1-18/2

Ibland är du inte så snabb som du skulle behöva vara. Det handlar om att du sätter noggrannhet framför tempo. Det är bra att du inte slarvar, men du måste också kunna sätta in en högre växel när det behövs. Kvällen blir stressig, det är mycket att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Du ogillar det nyckfulla svenska sommarvädret. Det hämmar dig från att ägna dig åt dina vanliga fritidsaktiviteter som till stor del handlar om att vara utomhus. Idag funderar du på att testa en ny hobby där du kan vara inne när vädret inte samarbetar.

SE OCKSÅ: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: SE OCKSÅ: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud