Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop tisdag 21/6

21 juni, 2022

Väduren 21/3-19/4

Det händer mycket den här tisdagen, det gäller bara att du hänger med i svängarna. Ditt problem just nu är att du får för lite sömn och för dålig mat för att kunna ladda den energi du behöver ha. Se till att ta en rejäl lunch break idag.

Oxen 20/4-20/5

Du är lite stressad idag, men det beror på att det finns så många olika trådar som du vill binda samman innan helgen. Du har ett starkt kontrollbehov och det tar sig i uttryck i att du blir irriterad när du inte har fullständig koll. I övrigt en bra dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en massa positiv energi i ditt horoskop idag. Du vill lyckas och då kan du göra det. Eftersom du inte ser begränsningar utan bara möjligheter så kommer du väldigt långt i dina ambitioner. Kvällen handlar om att våga lyfta ett känsligt ämne.

Kräftan 21/6-22/7

Det är full fart på dig den här tisdagen. Dels har du mycket som du vill och som du måste avsluta på jobbet den här veckan och dels är det för att du får extra energi från Solen just nu och det hjälper dig att hålla igång. Kvällen handlar om en resa.

Lejonet 23/7-22/8

Du står med ett ben i nuet och ett i framtiden. För dig handlar den här dagen inte bara om nuet utan också om vart du är på väg. Du känner dig förvirrad och det bidrar till att du kanske inte lyssnar så noga när en kollega anförtror dig något.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns ett raskt tempo och en härlig energi i ditt horoskop den här tisdagen. Om du bara får vakna till på morgonen ordentligt så är du redo för vilka utmaningar som helst. Kvällen bjuder på variation och på en massa spännande aktiviteter.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att fokusera på arbetet just nu, det finns så mycket annat som lockar dig och dina tankar tenderar att vandra iväg. En kollega upplever dig som tankspridd och pikar dig för det en hel del den här dagen. Kvällen blir något extra.

Skorpionen 23/10-21/11

Du försöker hitta rutiner i en ganska turbulent vardag. Det är inte alltid så enkelt att hänga med i de förändringar som sker, både när det kommer till ditt arbete och till ditt privatliv. Ibland är det enklare att följa med strömmen än att kämpa emot den.

Skytten 22/11-21/12

Du skyller ett misstag som du gör på någon annan. Inte så fint, men du är desperat att komma undan. Det handlar mest om att du gjort liknande misstag tidigare och att du inte lärt dig av dem, något du skäms för. Kvällen bli intensiv men bra.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen får du ett väldigt positivt besked som inte bara kan resultera i en mer aktiv sommar det kan dessutom ge en hel del extra pengar åt dig. Vad du behöver är en bra plan för att binda ihop alla element som ska fungera den närmaste tiden.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tvekar länge innan du går med på en begäran som din chef har. Du vet att det kommer att innebära att du är borta en del på sikt. Samtidigt som det nya är spännande så skapar det också en del problem i din nuvarande vardag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har så många planer att något måste gå galet. Det går inte att ha så spridda visioner som du har utan att det uppstår problem. Försök att strukturera dina idéer och håll dig till en utstakad väg istället för en massa olika alternativ.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud