Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop måndag 20/6

20 juni, 2022

Väduren 21/3-19/4

På måndagen är du redo för nya utmaningar. Det blir en rolig och berikande dag som till lika delar handlar om att lära sig nya saker som att möta nya människor. På kvällen är du av förståeliga skäl rätt så uttröttad. Unna dig en skön hemmakväll.

Oxen 20/4-20/5

Du laddar ny energi den här veckan. För dig har det varit en rolig men på sätt och vis omtumlande helg så vad du behöver är rutiner och lite mer av allt som är vanligt. Kvällen handlar om att träffa en person som du saknar och om skvaller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är trött på människors utrsäkter och det visar du med all önskvärd tydlighet idag. Vad du behöver är att få lite nya idéer, särskilt när det kommer till arbetet. Just nu är du uttömd på all inspiration och det gör dig rätt så likgiltig.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns drama i ditt horoskop idag men det är inget ovanligt när det kommer till Kräftan. Du är känslomässigt styrd och det resulterar i att du ofta agerar utifrån ett behov snarare än från en tanke, något som märks väldigt tydligt idag.

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att vara modig och om att kompromissa. Det första har du inga som helst problem med, det finns ingen mer våghalsig än just Lejonet. Däremot kan du få problem när du ska kompromissa, du är van vid att leda inte vid att backa.

Jungfrun 23/8-22/9

Dagen handlar om att ta intiativ och om att ha kul på jobbet. När du får en stund över så ägnar du gärna dagen åt att sortera och fixa. Det kan låta tråkigt, men i din värld är struktur rena rama himmelriket. Ordning får dig att känna att du har kontroll.

Vågen 23/9-22/10

Du tar dig vatten över huvudet idag när du tackar ja till en uppgift som du varken har kompitensen för eller tid med. Du vet att du borde avböja den här förfrågan, men den kommer från en person som du helt enkelt inte kan säga nej till.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen handlar om att ta ett steg framåt och två tillbaka. Du är på rätt väg, men hindren innan du når ditt slutmål är många och det kommer krävas en hel del tålamod av dig för att nå dit du vill. Kvällen blir skön och lagom aktiv.

Skytten 22/11-21/12

Du är inne i en period då du drömmer dig bort väldigt ofta. Du har svårt att landa i nuet och det känner både din partner och din omgivning av. Ditt fokus ligger på framtiden, på sommaren och på en ny person som kommit in i ditt liv.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att ta sig från en plats till en annan. Det kan låta enkelt, men verkligheten bjuder på både små och stora hinder. Vad du bör utrusta dig med den här dagen är en stor portion tålamod och en massa humor.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen går fort, främst för att du har mycket att göra. Du är aktiv både hemma och på jobbet. Har du möjlighet så fyller du det mesta av din fritid med en hobby. Kvällen handlar om en släkting, om att få höra roliga berättelser och om hemmamys.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir provocerad av en kollega idag. Det handlar till stor del om att hen vill se hur långt hen kan få dig att gå innan det tar stopp. Din kollega är inte värd den energi du lägger på att bli irriterad på hen. Fokusera på mer positiva saker istället.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud