Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop söndag 19/6

19 juni, 2022

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om att göra en sak i taget och om att inte stressa fram resultat. Det blir en bra dag som bjuder på en hel del utmaningar, något som du verkligen välkomnar. Du känner att du behöver testa dina gränser och jobba för framgång.

Oxen 20/4-20/5

Samma nervositet som präglade gårdagen finns med idag och du känner att du periodvis har svårt att fokusera på det du har för händerna. Det finns en förväntan och en rädsla för ett misslyckande. Du kan slappna av dagen blir exceptionell.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under söndagen försöker du slappa så mycket du kan. Det här blir en dag av återhämtning och en dag då du inte gör särskilt mycket alls. Du njuter av nuet och umgås med personer som får dig att bli glad. En härlig dag helt enkelt.

Kräftan 21/6-22/7

Söndagen handlar om att göra saker på rätt sätt. Du brukar slarva, särskilt när du tror att du kan komma undan med det men idag finns det inga genvägar att gömma sig bakom. Du får helt enkelt göra om och göra rätt om du slarvar.

Lejonet 23/7-22/8

Du har en härlig och lite stressig söndag att se fram emot. Du kan vara på resande fot eller så är du på väg att resa bort snart. Oavsett så handlar den här dagen om att hitta saker, komplettera dina garderob och om att fräscha upp gamla kläder.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är riktigt irriterande idag och det vet du om men det är ditt sätt att få uppmärksamhet av en viss person. Du har försökt att på olika sätt påkalla hens uppmärksamhet och du har kommit fram till att vara jobbig är den metod som funkar bäst.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig och omväxlande söndag som bjuder både på aktivitet och på vila. Det har varit mycket fokus på jobbet den senaste tiden men den här dagen handlar helt och fullt om ditt privatliv och om dina vänner. Det blir en underbar dag.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är lite stressad den här söndagen och det kan göra dig vresig. Försök att slappna av och fokusera på en sak i taget. Du kan inte bli snabbare än du är och du hinner inte mer än du gör bara för att du blir uppjagad. Kvällen bjuder på en överraskning.

Skytten 22/11-21/12

Under den här söndagen försöker du att hitta tillbaka till din vanliga optimism. Du har varit ganska negativ den senaste tiden och det är ett sinnestillstånd som varken klär dig eller som du själv uppskattar. En konflikt med en närstående kan eskalera idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här söndagen står mycket på spel och du känner att du är nervös men samtidigt känner du dig också redo för alla typer av utmaningar. Det är tack vare att du kan fokusera din energi rätt som du optimerar din prestation. Det blir en fantastisk dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är du sur och vresig eftersom du har fler saker som du är nervös över. Om du bara får vara ifred och kan fokusera på det du vill göra så kommer det blir en bra söndag. dagen bjuder på överraskningar, på glädje och eufori. En dag att minnas.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här söndagen passar du på att besöka en person som du inte ser lika ofta längre. Du saknar hen mer än du kan uttrycka i ord men samtidigt vet du att du måste släppa taget och låta hen få flyga fritt. Dagen blir riktigt mysig. söndag söndag

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud