Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop lördag 18/6

18 juni, 2022

VÄDUREN 21/3-19/4

Under lördagen passar du på att göra saker som du inte brukar hinna med i vanliga fall. Det blir en rolig dag där du utmanar dig själv att testa lite nya saker. Under kvällen försöker du få en äldre släkting att ta reson beträffande en investering.

OXEN 20/4-20/5

Lördagen handlar om frisk luft, om att njuta av livet och om att se och uppleva lite nya miljöer. Det blir en rolig och omväxlande dag. Det finns även ett inslag av spänning och förväntan den här lördagen. Kvällen blir rolig och bjuder på många skratt.

TVILLINGARNA 21/5-20/6

Du hinner inte riktigt med dig själv just nu. Det är så många måsten i din värld att dina egna behov sätts på undantag. Tänk på att om du hela tiden ignorerar vad du känner så kommer det att påverka ditt humör negativt. Var lite egoistisk.

1:47

Efter reklamen: Så ska du fira midsommar 2022 – enligt ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

KRÄFTAN 21/6-22/7

Under lördagen försöker du att ändra på en ovana som du har. Du har insett att den inte bara är irriterande för dig själv utan att människor i din omgivning uppfattar den som jobbig. Nu har du bestämt dig för att ändra på ditt sätt.

LEJONET 23/7-22/8

Det finns många olika sätt att hantera din ilska på, att gå till attack mot din familj och dina vänner är inte det bästa sättet. Om du känner att du börjar bli arg så gå undan och räkna till tio. Lördagskvällen tycks kretsa kring fest och att ha kul.

JUNGFRUN 23/8-22/9

Det finns så mycket härlig vilja och inspiration i ditt tecken just nu. Idag använder du dig av din uppfinningsrikedom och din kreativitet för att förbättra och göra ditt hem eller omgivning lite mysigare. Det finns ingen som kan skapa stämning som du.

VÅGEN 23/9-22/10

Dagen blir ganska intensiv på ett bra sätt. Du får mycket gjort och du känner dig driftig och nyttig. Idag undviker du konflikter eftersom du vet att du inte klarar av att hantera missämja just nu. Du behöver ha harmoni omkring dig för att må bra.

SKORPIONEN 23/10-21/11

Dagen handlar till stor del om utomhusaktiviteter och om att skapa en känsla av lugn omkring dig. Det blir en mysig dag där familj eller vänner spelar en central roll. Kvällen handlar om att se saker för vad de är och om att vara praktisk.

SKYTTEN 22/11-21/12

Den här dagen går mycket fortare än du önskat. Du har så många saker som du vill hinna med, men din tid är en aning begränsad. Vad du kan göra är att skapa ett schema som du kan arbeta efter, det är mer rationellt och det blir enklare att hinna med.

STENBOCKEN 22/12-19/1

Den här dagen handlar om både dina egna och andra personers förväntningar. Det finns en anda av konkurrens, tävling och en vilja att visa upp sig i ditt tecken idag. Hur det går beror till stor del på hur förberedd du är och om du kan få ut det mesta av din kapacitet.

VATTUMANNEN 20/1-18/2

Du drar dig undan för att få vara ifred idag. Du följer ett evenemang eller en sport väldigt noggrant och när du är nervös behöver du få vara ifred. Dagen bjuder på spänning, ilska som går över i glädje och sedan ren och skär lycka. Det blir en bra dag.

FISKARNA 19/2-20/3

Du är utomhus så mycket du bara kan den här lördagen. Fisk luft får dig att må bra och du känner dig mycket piggare och gladare mot vad du gjort den senaste tiden. Idag känner du att du äntligen kan slappna av och lägga en lång vår bakom dig.