Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop fredag 17/6

17 juni, 2022

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir utmanande men lärorik. Du har möjligheten att sätta en viss person på plats idag är tillfället för bra för att inte ta. Under eftermiddagen får du chansen på en sommardeal. Du brukar sällan gå på klipp, men idag tar du chansen.

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att resonera med en ung kollega. Ni ser saker på så olika sätt att det blir svårt att mötas. Vad du ka göra är att använda dig av kortet mer erfarenhet och högre grundkompetens. Ibland är det viktigt att markera sitt revir.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du drar dig undan en person som sårat dig. Trots att du vet att hen inte sagt eller gjort något för att gör dig ledsen med flit så ändrar det inte på utfallet av personen i frågas handlingar. Du kan vara ganska långsint när du sätter den sidan till.

Kräftan 21/6-22/7

Du älskar fredagar och den här fredagen är inget undantag. Det finns en positiv energi i dagen som gör att det mesta du tar dig för flyter på obehindrat. Den här dagen handlar om precision, motivation och om att ha riktigt kul.

Lejonet 23/7-22/8

Du har en del att stå i den här fredagen och det gäller att planera din dag väl så att du inte hamnar efter. Du har en förmåga att tro att du kan och klarar mer än du gör. Kvällen handlar om ett efterlängtat besök, vänskap och kanske kärlek.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är bestämd idag. Med hela Jords envishet i ryggen tar du dig an olika utmaningar och du lyckas över förväntan. Idag har du en uppgörelse med en kollega som du tycker börjar bli lite styv i korken. Kvällen blir rolig och utmanande.

Vågen 23/9-22/10

Det finns massor av vilja men inte så mycket ork i ditt tecken just nu. Du tänker hela tiden att ska ta dig an vissa saker, men när det väl kommer till kritan så blir du trött och backar. Kvällen handlar om en vän och om hens behov av att ljuga.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns inga begränsningar idag. Du kan vill och klarar så mycket mer än du tror du bara måste våga att satsa. Ibland drabbas du av en dipp i självförtroendet och då hämmar du dig själv. Kvällen handlar om att motivera sig själv och om vänskap.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en lång dag och en ännu längre kväll så se till att vara utvilad. Vad du behöver idag är att hitta ett tempo som tillåter dig att producera effektivt utan att göra slut på all energi. Kvällen blir minst sagt intressant och lärorik.

Stenbocken 22/12-19/1

På fredagen är du nervös och lite stirrig. Du står inför en utmaning den här helgen och det är först idag som det börjar gå upp för dig. Hittills har du satt allt på bortträngning och varit i nuet men nu kommer verkligheten ikapp. Kvällen blir rolig.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en massa energi i ditt horoskop och du ser till att få saker gjorda. Din förmåga att engagera din omgivning i din projekt gör att det blir roligare. Kvällen handlar om vänskap om att njuta av livet och om att ta det lugnt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du drar dig undan idag. Ditt behov av att få vara ifred brukar sällan vara så stort som det är just nu. Du påverkas av en influens från Månen som kan göra dig till något av en enstöring mellan varven. Kvällen blir lugn och harmonisk.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud