Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 16/6

16 juni, 2022

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen handlar om att det händer saker på ett personligt plan och det kan vara mycket att smälta på en gång. Väduren styrs till viss del av sina känslor och när det blir stor emotionell förändring behöver du tid att smälta allt det nytt.

Oxen 20/4-20/5

Under torsdagen har du hittat en rytm som passar dig bra. Du känner ett starkt förtroende för din egen kompetens och det är just den typen av självsäkerhet som dina chefer ser och uppskattar. Idag imponerar du på en högt uppsatt person.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under torsdagen händer det en hel del som både är intressant, jobbigt och utvecklande på samma gång. Mycket tycks kretsa kring en ny kollega på arbetet och på ditt förhållande till hen. Ni måste kunna arbeta tätt och det ser ut att bli en utmaning.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns ett lugn i ditt tecken som inte funnits där tidigare. Du har kommit till en värdefull insikt om dig själv, din framtid och om dina drömmar. Idag börjar du planera långsiktigt för en satsning som du vill göra de kommande åren.

Lejonet 23/7-22/8

Torsdagen handlar om att komma överens. På ytan råder det inga problem, du samarbetar och du är behjälplig på alla sätt och vis. Inom dig är det mer komplicerat. Du ogillar helt enkelt den här nya personen som tvingats på dig.

Jungfrun 23/8-22/9

Under torsdagen försöker du hitta ett metodiskt sätt att arbeta. Du ogillar när saker blir påbörjade här och där och du inte får någon bra avslut innan nästa projekt drar igång. Idag försöker du utarbeta ett sätt att strukturera upp din vardag.

Vågen 23/9-22/10

Under den här dagen är det viktigt att du är lyhörd och flexibel. Mycket av det som du ska göra handlar om att arbeta i grupp med många oliktänkande personer. Som tur är så är acklimatisering en av dina specialiteter. Kvällen blir intressant.

Skorpionen 23/10-21/11

Under torsdagen stöter du på problem när du och en kollega får olika utmaningar av samma chef. Din kollega tycker att du alltid blir favoriserad med du själv anser att du förtjänat varje förmån som du får. En ganska het diskussion kan uppstå.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att se saker för vad de är och om att våga sticka ut hakan. Du brukar vara en person som tar för dig, både privat och på arbetet men just nu påverkas du av en konstellation som gör dig lite mer tillbakadragen .

Stenbocken 22/12-19/1

Under torsdagen hittar du olika ursäkter till varför du inte ska behöva umgås med en viss person. Du försöker vara rättvis mot hen, men sanningen är den att båda ni två har svårt för varandra. Kvällen blir rolig men absurd, nästan som i en film.

Vattumannen 20/1-18/2

Som det ser ut nu har du inga val idag utan du måste acceptera de villkor som din chef ställer. Även om du tycker att hen är både ologisk och ganska trångsynt så är hen din chef och du bör visa att du är flexibel. Kvällen handlar om familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du drar dig för att säga vad du tycker eftersom din erfarenhet av den här kollegan är att hen är ganska lätt att förolämpa. Hen tar kritik väldigt dåligt och kan inte se fördelarna med en sund feedback. Idag möter du en person som tar dig med storm.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud