Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop onsdag 15/6

15 juni, 2022

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen har du en hel del att göra och det gäller att ligga i om du ska hinna med. Mycket av den här dagen kretsar kring arbetet, men det finns även lite utrymme för nöjen av olika slag. Kvällen blir annorlunda.

Oxen 20/4-20/5

Det finns inte mycket du inte klarar av den här onsdagen. Du är effektiv som aldrig för och allt du gör går i en väldig fart. Den här dagen handlar om att kombinera arbete och nöjen till en skön mix. Idag får du roliga nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen händer det inte så mycket. Det blir en rutin dag då allt löper på friktionsfritt. Det kanske låter trist men i din värld är det rena rama himmelriket. Det här är precis vad du behöver för att samla kraft inför kommande utmaningar.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på ett strålande humör den här onsdagen trots att du inte har hunnit med så mycket som du planerat tidigare i veckan. Som vanligt är du något av en tidsoptimist och det gör att du får lite problem ibland. Kvällen handlar om en idrott.

Lejonet 23/7-22/8

Det finns så mycket energi i ditt horoskop just nu. De senaste veckornas upplevelse har gett dig en boost som håller i sig en under hela juni. Det finns optimism och framtidstro i ditt horoskop och det speglar sig i allt du gör idag.

Jungfrun 23/8-22/9

Du säger varken bu eller bä när en chef försöker pressa dig på din ståndpunkt. Just nu är du väldigt försiktig så att du inte hamnar mittemellan starka viljor. Din chefs problem är inte dina problem och det tänker du se till att det fortsätter vara så.

Vågen 23/9-22/10

Det finns humor och värme i ditt tecken som genomsyrar hela den här dagen. Även om du är tröttare än du vill medge så försöker du hålla ångan uppe under dagens utmaningar. Kvällen handlar om humor och om att göra saker lite impulsivt.

Skorpionen 23/10-21/11

Du ser inte problemet med att du inte vill samma sak som din vän eller partner. I din värld kan det till och med vara en fördel att göra saker var och en för sig men det håller inte din vän/partner med om. Det kan uppstå en het diskussion i ämnet.

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du rädd för att du inte ska hinna med saker som du lovat att slutföra den här dagen. Du är stressad eftersom du tagit dig vatten över huvudet och det skapar problem, inte bara idag utan under resten av veckan. I övrigt en harmonisk dag.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en så mycket vilja att prestera i ditt tecken att du inte riktigt vet hur du ska ladda på ett bra sätt. Som tur är får du chansen att prata med en person som kan leda dig rätt och få dig att varva ned. Det blir en bra och intressant onsdag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du kan bli lite grinig på vissa personer för att de inte lyssnar ordentligt. Tänk på att det kan röra sig om tankspriddhet snarare än att just hen inte är intresserad av vad du har att säga. Det här är en person som har en del koncentrationssvårigheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du fiskar efter information idag och det är svårare än det låter. Varken din kollega eller chef vill släppa på sin diskretion utan tiger som muren. Du får leta efter ledtrådar på annat håll hos personer som har svårare att hålla tyst.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud