Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop tisdag 14/6

14 juni, 2022

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen behöver du bara hitta en person som förstår ditt sätt att tänka. Det kan vara enklare än det låter eftersom många personer inte förstår sig på din typ av humor. Idag träffar du en person som du verkligen klickar med.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en rolig och varierande tisdag där du utmanar dig själv på ett helt nytt sätt. Den här dagen handlar till stor del om att lyckas men också om att imponera på en chef. Kvällen blir mysig men inte så händelserik. Är det fint väder är du gärna ute.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet vad du vill och du är inte rädd för att visa vart skåpet ska stå. Även om Tvillingen inte brukar välja en ledarroll så är din auktoritet så självklar att många lyssnar på dig oavsett din plats i hirarkin. Kvällen blir intressant och annorlunda.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du utgår ifrån att du har rätt och det är en bra utgångspunkt. Hur du ska övertyga dina kollegor om att din ståndpunkt är rätt är en annan historia. Du måste använda dig av din charm och av din övertalningsförmåga. Kvällen handlar om att se brister.

Lejonet 23/7-22/8

Du drar dig för att visa dina känslor allt för öppet eftersom du är rädd för att bli sårad. Ibland måste man våga även när det kommer till saker som rör hjärtat hur svårt det än kan kännas. Kvällen blir underlig och på sätt och vis förtrollande.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en möjlighet att du lyckas utveckla dig inom ett område som länge legat utanför din räckvidd. Du blir väldigt glad över de här framstegen även om de är små så vet du att det är ett resultat som du kan förbättra. Idag får du höra ett rykte.

Vågen 23/9-22/10

Du är en ganska flexibel person i det mesta men just idag så nekar du benhårt att foga dig i vad en kollega vill att du ska göra. Din envishet lyser igenom i allt som du gör den här dagen och det driver dig framåt när många andra ger upp.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en rolig och kreativ dag där du hittar nya unika lösningar på de flesta problem som du stöter på. Det här blir också en dag där du knyter värdefulla kontakter och lär dig en mängd nyttig fakta som du kommer ha användning för snart.

Skytten 22/11-21/12

Du ser på en person med lätt förakt och det grundar sig i att hen många gånger beter sig lite omoget. Under den barnsliga ytan finns en väldigt målmedveten person som skulle kunna vara väldigt användbar parhäst.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här dagen börjar du ladda inför ett kommande evenemang. Du är både uppspelt och nervös på samma gång. Dagen handlar om att umgås och ha roligt men också om att lyckas fokusera när det krävs. En bra dag med andra ord.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en förmåga att göra saker lite bakvänt idag och det färgar av sig både på dina privata projekt och på ditt arbete. Vad du kan göra är att välja de enklare uppgifterna först och spara det som är mer komplicerat till en annan dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en härlig humor just nu och den lyser igenom i nästan allt du gör. Dina kollegor flockas omkring dig och du njuter verkligen i full drag av att vara dagens stjärna. Kvällen handlar om att träffa vänner och om att slappna av och ha kul.