Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop måndag 13/6

13 juni, 2022

/Väduren 21/3-19/4

Under den här måndagen försöker du rätta till ett misstag som du begått. Det handlar om något som du sagt eller gjort en vän och som du nu ångrar. Ibland ger ett enkelt förlåt det bästa resultatet. Kvällen handlar om att ha kul.

Oxen 20/4-20/5

Du går igenom en hel del på arbetet just nu samtidigt som du till viss del svävar i ovisshet om saker som rör din framtid. Du har försökt att luska fram svar men det verkar som om ingen vet mer än vad du gör. Dagen handlar om att ställa de rätta frågorna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir stressig och du känner att du inte hinner med allt som du vill få gjort. Ju mer du försöker effektivisera ju stökigare blir ditt sätt att arbeta. Vad du behöver är en person som kan hjälpa dig att strukturera och skapa ordning.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen är du på ett härligt humör. Det finns så mycket energi i ditt tecken just nu att du hinner med både aktiviteter hemma och på jobbet. Kvällen handlar om att försök få en släkting att förstå sitt egna bästa.

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en intressant och berikande måndag där du inte bara lär dig nya saker, du får även möjligheten att lära ut. Lejonet är väldigt pedagogisk och tycker om rollen som mentor. Under eftermiddagen väntar en överraskning som gör dig glad.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här måndagen vill du försöka samla ihop all information som du fått av en vän. Det blir en bra dag där du får mycket gjort och där du hela tiden lär dig nya saker. Kvällen handlar om en personlig framgång.

Vågen 23/9-22/10

Du får som du vill och det är du nöjd med. Du har länge försökt att ändra på ditt sätt att arbeta och det har lett till att du och en chef kommit ihop er ett par gånger. Idag väljer hen att lyssna på dig och det gör dig både glad och smickrad.

Skorpionen 23/10-21/11

Du vill se vad du kan gör om du bara är lite mer kreativ än vanligt och det visar sig att du kan gå precis hur lång som helst. Du har massor av fantasi och inspiration i ditt tecken just nu. Under eftermiddagen får du höra roliga nyheter.

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder på en blandad kompott. Det händer kanske inte så mycket nytt den här måndagen, men det blir ändå en överraskande dag på många sätt. En person från det förflutna tar plötsligt kontakt med dig och vill ses.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här dagen får du en hel del gjort. Du är både social, effektiv och väldigt framåt. Du imponerar med din klokhet och du får människorna omkring dig att känna sig uppskattade och sedda. Kvällen handlar om en liten flirt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du förnekar dig inte idag. Efter att ha provocerat en kollega till att bli riktigt arg så går du till angrepp mot en chef. Det handlar om att du känner ett behov av att skaka om lite på din arbetsplats. Du tycker att det behövs en förändring.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här dagen försöker du att inte tjafsa emot en kollega som gärna tar sig ton. Hen har en fantastisk förmåga att uttrycka sig klumpigt och du har fått känna på hens syrliga kommentarer mer än en gång. Kvällen blir harmonisk.