Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop söndag 12/6

12 juni, 2022

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir en lika lugn dag som lördagen men det kan hända att du är utomhus lite mer om vädret är fint. Du behöver den här vilan både för att hämta igen kraft efter en intensiv period men också för att ladda batterierna inför vad som är på gång.

Oxen 20/4-20/5

På söndagen sover du en hel del och det gillar verkligen den lata Oxen. God mat, lite utomhusvistelse, en hobby och kanske lite shopping är aktiviteter som kan stå på din lista att göra idag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingar dig själv att svara snällt när en familjemedlem snäser åt dig. Du vet att hen går igenom en hel del just nu så du försöker att ha lite extra tålamod. Kvällen handlar om att ta dagen som den kommer och att inte planera för långt fram i tiden.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du blir riktigt glad idag när du får möjligheten att träffa en person som du inte sett på evigheter. Hen får alltid ditt hjärta att klappa lite fortare oavsett om du är i en stabil relation eller om du är singel. Det här är en person som du aldrig helt kan radera från ditt hjärta.

Lejonet 23/7-22/8

Du ser inte alla möjligheter som du blir erbjuden idag du ser bara problemen. Vanligtvis är Lejonet inte så här negativ, men du kan inte hjälpa att du är inne i en period då mycket är lite jobbigar än vanligt. Försök att ha tålamod med dig själv.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att vara först på plats i olika sammanhang. Det kan röra sig om en tävling, om en aktivitet eller bara en vanlig date. För dig är det viktigt att komma tidigt så att du kan förbereda dig mentalt för dagens aktiviteter.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite lättretad idag och det vet en viss person om. Hen trycker medvetet på alla fel knappar samtidigt för att få dig att explodera. Det är som om den här personen inte kan låta bli att provocera dig när du är på det här humöret.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen består av livliga och intelligenta diskussioner som både utmanar och stimulerar dig på samma gång. Kvällen blir intressant och lärorik. Du tvingas att tänka annorlunda mot vad du är van vid och det kan vara en smula obekvämt.

Skytten 22/11-21/12

Söndagen blir en skön och lugn dag där du kan andas ut ordentligt. Dagen handlar om att samla sina tankar och i förlängningen fatta en del viktiga beslut. Kvällen handlar om att våga ifrågasätta saker även om det kan riva upp sår.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen handlar helt om att ladda inför kommande vecka. Det blir en högintensiv dag och en ganska stressig kväll. Du har svårt att få allt att gå ihop både när det gäller saker att göra och personer att träffa. Kvällen handlar helt och fullt om att förbereda sig.

Vattumannen 20/1-18/2

Sista dagen på veckan bli en skön oas av stillhet. För dig händer det inte så mycket den här dagen. Du kanske jobbar lite om du har ett flexibelt arbete, annars så hämtar du energi av att småpyssla i hemmet. Intressant nyheter kan förändra vissa planer inför hösten.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tänker helt om idag. Istället för att göra det du planerat från början så klurar du ut hur du ska kunna göra saker på ett mer tidseffektivt sätt. Du brukar sällan vara så rationell som du är idag, men du har mycket att vinna på att spara tid.