Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop lördag 11/6

11 juni, 2022

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen tar du inga risker. Du ska iväg på något kul i nästa vecka och du är lite orolig att du är på väg att bli sjuk och du stannar troligtvis hemma hela dagen. Det blir en lugn paus i en annars så hektisk period. Du njuter av att kolla på film, läsa en bok och äta skräpmat.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir mysig. Du hinner med både lite arbete, fixa i hemmet och träffa familj eller vänner. Du är rätt så spontan just nu vilket är lite ovanligt för den annars ganska fyrkantiga Oxen. Kvällen handlar om en hemlighet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag tar du inga risker utan du satsar på väldigt säkra kort. Du tycker att det är skönt att kunna göra saker på ditt sätt utan att andra lägger sig i. Du är en väldigt självständig person som ofta kan ha rätt så kontroversiella idéer.

1:47

Efter reklamen: Så ska du fira midsommar 2022 – enligt ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Idag vill du verkligen inte vara ute så sent. Det har varit alldeles för många sena kvällar den här veckan och du känner ett desperat behov av att få sova ikapp. Trots det kan du ändra dina planer om du får chansen att träffa en viss person.

Lejonet 23/7-22/8

Du blir lite irriterad på en vän som har en förmåga att hamna i klistret och sedan be dig om hjälp. Det är inte första gången som hen trasslar in sig både i löften och i projekt som hen inte hinner med. Du är en lojal vän som alltid finns till hands, men någon gång så kommer du inte att ställa upp.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig och aktiv lördag som du gärna tillbringar utomhus. Även om Jungfrun inte är en renodlad naturmänniska så kan du uppskatta den här årstiden då allt liv gror som mest. Under kvällen tar du på dig ansvar för ett evenemang av något slag.

Vågen 23/9-22/10

Du är så övertygande idag att du till och med lurar dig själv. Det handlar om något som du vill sälja in och det gör du med bravur. Du influeras just nu av både Jungfrun och Tvillingarna vilket förhöjer din förmåga att uttrycka dig väl.

Skorpionen 23/10-21/11

Under den här lördagen försöker du komma ikapp känslomässigt och det kan vara jobbigt. Du har kört på i ett rasande tempo under våren och därför har du lyckats trycka undan alla tuffa känslor. För eller senare kommer de ikapp dig och idag är en sådan dag då du blir emotionellt översköljd.

Skytten 22/11-21/12

Du uttrycker dig väldigt klart till en släkting, men ändå tycks hen inte vilja förstå vad det är du vill ha sagt. Hen väljer medvetet att missförstå saker som inte gagnar hen. Du får helt enkelt bara säga nej rakt upp och ned.

Stenbocken 22/12-19/1

På lördagen ger du järnet och det känns ovanligt bra. Efter en lång vår som gått både ned och upp formmässigt känner du att du är på väg att landa i en uppgående kurva. Idag visar du vart skåpet ska stå och du vinner en hel del respekt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du unnar dig att sova ut ordentligt idag och det är inte så ofta som du gör det. Det blir en skön dag och du njuter av en hobby eller att bara umgås med familjen. Under dagen tar du tag i ett projekt som har med hemmet att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är gärna utomhus så mycket som möjligt den här lördagen. För dig är det viktigt med frisk luft eftersom du får dina tankar att klarna. Idag låter du ditt undermedvetna få bearbeta ett problem medan du arbetar med dina händer.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud