Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop fredag 10/6

10 juni, 2022

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir livlig och intressant. Du hoppas på mycket den här dagen och vissa saker överträffar dina förväntningar medan andra inte riktigt blir så som du tänkt dig dem. Kvällen handlar om att vara modig i ett socialt sammanhang där dina känslor kan spela dig ett spratt.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir en trevlig dag och det blir en ännu bättre kväll. Den kan handla om att ta det lugnt med familjen eller att träffa vänner under ganska lättsamma omständigheter. Det finns en anledning till att du älskar fredagar och idag är inget undantag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu blir du rejält bortskämd av din familj eller din partner. Du vet att du kan skratta dig lycklig som har så fina människor omkring dig, men det finns en risk att du känner dig lite instängd på grund av all uppmärksamhet. Tvillingen har ett starkt behov av att få vara väldigt spontan.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Idag hoppas du väldigt mycket på att få träffa en viss person men oddsen är inte riktigt på din sida. Hen har tänkt försöka komma på den fest eller middag som du själv ska gå på men risken är stor att hen får förhinder i sista minuten.

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen tar du ställning till olika problem som dyker upp på arbetet. Mycket handlar om dålig organisation uppifrån och det är du inte sen med att påpeka. Tyvärr får din ärlighet inte det resultat som du hoppats på utan du bemöts med misstänksamhet.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns ett härligt driv i ditt tecken idag och det genomsyrar det mesta du gör. Du är pigg och utvilad på jobbet vilket alltid garanterar att du topp presterar. Kvällen handlar om fest och om nöjen. Det blir en bra kväll.

Vågen 23/9-22/10

Du ser inga problem med att göra lite som du vill idag. Du tänjer en del på gränserna för vad det är som är tillåtet, men i din värd så gör det inte så mycket. Kvällen handlar om att se tiden an och om att våga vara lite spontan och vild.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är systematisk idag och det är bra eftersom det gör att du får mycket gjort tack vare din förmåga att organisera och strukturera som är extra stark just nu. Dagen handlar om att vara fokuserad medan kvällen kretsar kring dina mer kreativa talanger.

Skytten 22/11-21/12

Du blir lite ledsen idag på grund av en person inte kommer i tid eller kanske inte kan komma alls. Även om det här är din dag och den på sätt och vis blir underbar så saknar du hen väldigt mycket. Du hade sett fram emot att få träffa hen ikväll.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att få ihop allt i din ganska tajta kalender just nu. Det är så många pusselbitar som ska falla på plats och risken är stor att du inte får till det så som du skulle vilja. Kvällen handlar om att prestera men också om vänskap och om att ha kul.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en bra och ganska lugn fredag att se fram emot. Oavsett om du är ledig eller arbetar så kretsar den här dagen mycket kring mat och kring vänner. Det kan hända att du tar en sponta aw på kvällen eller så kanske du bjuder hem gäster. Just nu är du väldigt social.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra men ändå ganska stressig fredag. Du får mycket gjort och du är nöjd med dina resultat vilket gör att du kan slappna av och ägna kvällen åt något roligare än arbetet. Det blir en fin inledning på helgen.