Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 9/6

09 juni, 2022

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir inte vad du hoppats på, men den blir bättre och bättre ju längre dagen går. Vad du bör göra är att försöka få ordning på det logistiska innan dagen är över. Kvällen handlar om familjen och om att ta det lite lugnt.

Oxen 20/4-20/5

Under torsdagen försöker du få ordning på saker på din arbetsplats. Det är viktigt att rutinera sitt inför sommaren så att du kan ta semester i lugn och ro. Kvällen handlar om familjen, om sommarplaner och om att njuta av god mat och livet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är du ganska stressad på arbetet så det gäller att du är noga med mat och sömn så att du orkar med. Det är mycket att göra och en hel del nya, krävande uppgifter som tvingar dig att tänka i andra banor.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen blir inte riktigt så som du tänkt dig den. Du har många järn i elden och det gäller att hinna med både det du lovat att göra och det du vill göra. Ibland är man tvungen att välja bort vissa saker för att ge andra mer utrymme.

Lejonet 23/7-22/8

Under torsdagen står det mycket på spel. Det handlar om din stolthet, din förmåga att samarbeta, men framför allt så handlar det om din vilja at förändra. Idag möter du en ny kollega eller chef för första gången och du känner direkt att det här kan bli svårt.

Jungfru 23/8-22/9

Du njuter av livet lite extra mycket den här torsdagen. Visst är det mycket att göra och visst blir du stressad men roliga kollegor och intressanta arbetsuppgifter väger upp det som är jobbigt. Kvällen handlar om något som är hett.

Vågen 23/9-22/10

Du spär verkligen på med din charm idag. Du visar upp både humor och intelligens under dagen och det imponerar på dina chefer. På kvällen har du mycket som du både vill och som du bör hinna med innan det är dags att slappna av och varva ned.

Skorpionen 23/10-21/11

Du misstänker att en person inte är ärlig emot dig, samtidigt så vet du inte hur du ska kunna avslöja det du tror dig veta. Det här är svårt eftersom du inte har några andra bevis än din magkänsla. Kvällen fokuserar på utomhusaktiviteter.

Skytten 22/11-21/12

Du är inne i en period som gå väldigt fort. Plötsligt är det juni och du undrar vart resten av våren tog vägen. Idag är en bra dag med lite lugnare tempo som tillåter dig att stanna upp och fundera över allt som hänt den senaste tiden.

Stenbocken 22/12-19/1

På torsdagen varvar du aktivitet med vila. Du har återhämtat dig efter en tuff start på veckan med sena kvällar och lite sömn. Nu känner du dig betydligt piggare och mycket mer fokuserad. Kvällen handlar om vänskap och om en privat satsning.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här torsdagen är du helt slut och det kan visa sig på ditt humör. Du blir grinig när småsaker går emot dig även om du försöker hålla modet uppe. Kvällen blir som tur var lugn och skön och du kan njuta lite extra av vänner och av känslan av att sommaren snart är här.

Fiskarna 19/2-20/3

Under torsdagen försöker du hitta en metod som passar dig både när det gäller arbetet och ditt privatliv. Som det är nu har du svårt att få ihop all bitar i ditt livspussel och det resulterar i att du stressar upp dig i onödan.