Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop onsdag 8/6

08 juni, 2022

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir en seg historia. En alldeles för sen kväll gör att du har svårt att komma upp ur sängen överhuvudtaget. Det bästa du kan göra den här dagen är att vara så snäll mot dig själv som du kan vara. Ta en sak i taget och stressa inte.

Oxen 20/4-20/5

Om gårdagen var härlig, förtrollande och intensiv så blir den här dagen lite mer intim och mysig. Du tar en sak i taget och du unnar dig lite extra oavsett om det är något du längtat efter i matväg eller om du köper dig själv en fin present.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ser till att ta lite sovmorgon om det är möjligt den här onsdagen. Det har varit mycket den senaste tiden och du behöver verkligen få lugna ned dig ordentligt. Under den här dagen träffar du en viktig person som kan påverka din framtid.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en massa ångest i ditt tecken den här dagen. Det kan hända att du sagt skrivit eller gjort något som du inte står för till hundra procent idag. Det kommer bli svårt att ta tillbaka ditt agerande, men i bästa fall kan du släta över det något.

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att vara fast i din övertygelse och om att inte vika från den väg du slagit in på. Det kan låta enkelt men för dig är det svårt eftersom det hela tiden dyker upp andra frestande uppgifter som lockar mer än den du har framför dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du är ganska nöjd med din insats idag trots att den inte är lika briljerande som den kan vara. Du är stabil, du gör det du ska och framför allt så är du väldigt lojal både mot dina kollegor och mot din arbetsplats, något som märks tydligt idag.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en viss ironi över den här dagen. Idag förstår du den fulla innebörden av ordspråket ”som man bäddar får man ligga”. Du har försatt dig en sits som gör det svårt eller omöjligt för att hitta valalternativ. Det är bara att acceptera saker för vad det är.

Skorpionen 23/10-21/11

Du vinner inget på att var osäker idag så sätt upp en fasad av självförtroende även om det känns annorlunda på insida. Du behöver visa upp självsäkerhet och driftighet inför en chef som är ute efter att bedöma dina färdigheter.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir rolig annorlunda och väldigt kreativ. Det händer mycket den här dagen som kan få dig att tänka i nya banor både vad det gäller ditt boende och ditt arbete. Solen ger dig energi men det är Saturnus som skänker dig den kontroll och det fokus du behöver ha idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har mått bättre än du gör den här onsdagen, samtidigt är du obeskrivligt lycklig av flera anledningar. Även om du inte riktigt kan njuta av den här dagen så kan du ändå njuta av känslan att alla pusselbitar är på väg att falla på plats.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag vill du inte visa upp en dålig attityd trots att du har lätt för att bli irriterad. Du försöker bita ihop och besvara dumma frågor med tålamod och förståelse. Kvällen handlar om att komma ifrån och göra någonting för dig själv.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet att du kanske sagt något eller gjort något som sårat en vän så var inte rädd för att be om ursäkt om det är det som behövs för att göra saker bra mellan er igen. Ibland är det bättre att ta tjuren vid hornen från början.