Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop tisdag 7/6

07 juni, 2022

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen är du på strålande humör oavsett vad dagen bjuder på för väder. Du är uppe med tuppen och i säng alldeles för sent för en vardag men vissa dagar är helt enkelt bara för bra för att låta dem ta slut.

Oxen 20/4-20/5

Under den här tisdagen är det mycket som händer och du försöker njuta så mycket som möjligt av dagen. Det kan bli en väldigt tidig start på tisdagen, men kan du så tar du en siesta. Hela dagen blir rolig, annorlunda och en unik upplevelse. Kvällen handlar om vänskap och om att leva livet.

Tvillingarna 21/5-20/6

är på bra humör den här tisdagen. Visst är det mycket du vill hinna med, men du försöker ändå se till ha lite marginal för att vara säker på att komma hem i tid på eftermiddagen. Kvällen handlar om att ta egna initiativ och om att knyta kontakter.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du vet att du kan bli stressad om du inte får göra en sak i taget och idag är en sådan dag många drar i dig från olika håll. Försök och fokusera på det du vill ha gjort istället för att springa hit och dit. Kvällen handlar om ar fira en speciell person.

Lejonet 23/7-22/8

Under den här dagen gäller det att hinna med. Eftersom veckan börjar senare än vanligt så har du en dag mindre att få saker gjorda. Tyvärr är inte Lejonet den mest organiserade personen, men du har huvudet på skaft och du ser till att hinna med även om det blir stressigt.

Jungfru 23/8-22/9

Det verkar vara många sjuka på din arbetsplats och du blir irriterad på alla personer som hela tiden är borta eftersom det innebär längre dagar och mer uppgifter för dig. Den här dagen handlar även om att ha en bra och rak dialog med en chef.

Vågen 23/9-22/10

Under tisdagen så har du en hel del att göra och tempo är högt. Det hindrar inte att du lägger på ett extra kol bara för att vara säker på arr bli klar i tid. Den här tisdagskvällen är ingen vanlig kväll, utan något du har sett fram emot den lite extra.

Skorpionen 23/10-21/11

Ibland blir du trött på dig själv och idag är en sådan dag då du inte orkar med dina egna demoner. Det handlar om ett dåligt självförtroende och en vilja att bli bekräftad trots att du vet att du egentligen inte borde behöva den typen av uppmärksamhet.

22/11-21/12

Du är en vänlig person som vet hur du ska få människor att må bra. Idag är det många som vill ha din uppmärksamhet och du försöker se till att hinna med alla även om det är tufft. Kvällen bjuder på en överraskning.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på ett strålande humör den här dagen. Det här är din dag och ingen kan ta den ifrån dig. Du strålar och din härligt positiva aura får människor att flockas vid din sida. Den här tisdagen är en dag fylld av upplevelser och möten. På kvällen eller natten får du ett högst oväntat sms.

Vattumannen 20/1-18/2

Eftersom det är mycket att göra den här tisdagen försöker du organisera dig så gott du kan. Dagen handlar om att stötta, hjälpa och även till viss mån fira en viss person eller kanske dig själv. Det blir en rolig, annorlunda dag som kantas av många dråpligheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill inte vara i centrum idag, men på något sätt blir du det ändå. Det här ställer till det eftersom du stjäl rampljuset från en person som förtjänar all uppmärksamhet. Tyvärr är det svårt att förändra det som sker, försök bara att tänka lite extra på vad du säger och vad du gör.