Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop måndag 6/6

06 juni, 2022

/Väduren 21/3-19/4

Det finns inga rätt eller fel den här måndagen, du ska följa din instinkt och lita på din magkänsla. På sätt och vis kan det här bli en av de mest förtrollande dagarna någonsin och du kommer att minnas den under många år framöver.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om städning, om att röja och om att göra fint. Det låter kanske urtråkigt, men för den hemmaälskande Oxen är det toppen att ha tid att pyssla och du njuter av hur fint det blir. Kvällen handlar om en mycket speciell person som du hjälper och stöttar lite extra idag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ser stora möjligheter i den här dagen, men då måste du bryta mot vissa oskrivna regler. Tvillingarna är ganska duktiga på att tänja på det passande, men du vet att du kommer att få en del personer att reagera starkt.

1:47

Efter reklamen: Så ska du fira midsommar 2022 – enligt ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Om inte allt är som du tänkt dig den här måndagen kommer du att bli väldigt besviken. Det handlar om starka känslor, om kärlek och om förmågan att ge sig hän. Det blir en underbart romantisk och lite galen inledning på veckan.

Lejonet 23/7-22/8

Det är full fart den här dagen. För dig handlar det om att ha kul och om att släppa loss. Det finns få personer som kan vara så spontana, glittriga och festsugna som ett Lejon. Du blir dagens mittpunkt och det har du inget emot.

Jungfru 23/8-22/9

Idag använder dig både av din intelligens och svidande logik för att få som du vill. Det finns få personer som kan slå dig på fingrarna när det kommer till att argumentera, något en släkting kommer att inse idag.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen handlar om frisk luft, nöjen och om att ge sig hän. Det blir en härlig dag som på sätt och vis sätter ton för den här sommaren. Du njuter lite extra om vissa personer är närvarande, men egentliggen spelar det inte så stor roll. Den här dagen handlar mer om vänskap än om romantik.

Skorpionen 23/10-21/11

Måndagen blir lite långtråkig. Du verkar inte må hundra så du orkar inte delta i några ansträngande aktiviteter. Det blir en lugn dag hemma eller på arbetet där du ser till att göra så lite som möjligt Du har varken råd eller tid att bli sjuk just nu.

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen försöker du ändra om på vissa rutiner. Du har bra idéer men du vet att det kommer att ta tid att sätta dem i rullning. Att förändra och förbättra är en långsam process som måste, och som ska få ta tid. Kvällen handlar om att ha kul.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen handlar om två saker. Om att ta hand om sig själv och om att träna. Det kan vara hemma SPA, långpromenader, lyxig frukost och att sova ut. Det blir en skön dag och en ännu härligare kväll. Ditt enda problem är att du verkar somna lite för sent.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är stressad att du inte hinner med, trots att mycket av det som kommer att ske den närmaste tiden inte ligger på dina axlar. Du får helt enkelt försöka att bena ut vad det är du måste prioritera och vad det är andra kan ta hand om.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag tänker du mycket på en person som har en alldeles speciell plats i ditt hjärta. Det är kanske inte så ofta som du pratar om hen eller ens ser hen, men just idag händer något som påminner dig om den här personen och om hur speciell hen är.