Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop söndag 5/6

05 juni, 2022

Väduren 21/3-19/4

Det händer inte så mycket den här söndagen och det är du tacksam för. Efter de senaste veckornas intensitet behöver du tid att pusta ut. Den här dagen handlar om att mentalt förbereda sig för en händelse som kommer ske i veckan.

Oxen 20/4-20/5

Under söndagen har du det lite lugnare och du kan förbereda för den kommande veckan samtidigt som du passar på att göra lite extra fint omkring dig. Det här blir en harmonisk dag och en mysig kväll som andas livskvalitet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite irriterad på vissa personer att de inte riktigt uppför sig så som du skulle önska. Även om du tycker väldigt mycket om de här individerna så kan du se deras brister. Det är bara att bita ihop och tänka att du inte kan förändra människor, bara älska dem som de är.

1:48

Efter reklamen: Månadens horoskop maj 2022

(1:48)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Dagen bjuder på variation och på en härlig samanhållning. Det blir en dag som går i vänskapens tecken och du njuter verkligen i fulla drag. En överraskande nyhet om en resa eller en semesterplan tvingar dig att tänka om.

Lejonet 23/7-22/8

Dagen bjuder på varierande nöjen, gärna utomhus om vädret tillåter. Den här dagen andas äventyr och du utmanar både dina rädslor och din våghalsighet idag. Du gillar den här typen av utmaningar eftersom de får dig att känna dig så levande.

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen försöker du intressera en vän för en förändring och för en investering. Även om du anar ett milt intresse så inser du att hen varken kommer att ha råd eller tid med att engagera sig i din idé. Visst blir du besviken, men du har andra lösningar på ditt investeringsproblem.

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen pratar du länge med en släkting om hens historia. Du inser att det finns så mycket du inte vet om den här personen trots att ni står varandra så nära. Det blir en upplysande, intressant och intim dag.

Skorpionen 23/10-21/11

Den här dagen handlar om att våga säga ifrån när det handlar om saker som är viktiga för dig. Du brukar inte ha svårt att stå på dig, men när det kommer till vissa personer så blir det jobbigt eftersom du har så svårt att säga nej. Här gäller det att du tuffar till dig.

Skytten 22/11-21/12

Du gör mycket för din vän och det viktigaste är att hen uppskattar dina ansträngningar. Om din vän inte ser eller kommenterar att du lagt ned så mycket tid på att göra hen glad så kommer din vän att få sina fiskar varma.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är inte en person som har energi att bråka med människor och särskilt inte idag. För dig handlar den här dagen om att satsa på dig själv och på dina intressen. Det blir en bra och kreativ söndag även om du är trött när kvällen kommer. Ett oväntat sms kan förbrylla dig ordentligt.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen handlar om att göra en sak i taget och om att inte slarva. Oavsett om du ägnar dagen åt ett projekt i hemmet, en hobby eller ditt arbete så är det extra viktigt att du är noggrann i allt du gör. Kvällen handlar om familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du säger inte så mycket idag men inom dig bubblar du av frustration. Du har så svårt att förstå varför vissa personer säger och gör saker som medvetet sårar andra. Själv är du väldigt noga med att vara snäll och korrekt, även mot människor du inte tycker om.