Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop lördag 4/6

04 juni, 2022

Väduren 21/3-19/4

Det finns en lugn och en säkerhet över den här dagen. Du njuter av att vila och av att umgås med familjen. Du har en del aktiviteter inplanerade under eftermiddagen men de verkar främst röra sig om shopping eller en hobby.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen börjar tidigt och går fort. Du har mycket du vill hinna med den här dagen och det gör du också om du bara planerar lite. Eftermiddagen handlar om en ung släkting. Det blir en mysig dag och en lagom sen kväll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du umgås med en person som du inte sett på länge. Det blir en trevlig och lättsam dag där tiden går fortare än du vill. Du inser att du verkligen saknat den här personen och du vill gärna att ni ska återuppta er vänskap lite mer frekvent.

1:47

Efter reklamen: Så ska du fira midsommar 2022 – enligt ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Under lördagen behöver du få sova ut om ditt humör ska vara på topp. Om du blir väckt för tidigt så kommer det märkas på ditt beteende under hela dagen. Om det ska bli en bra eller dålig lördag beror till stor del på hur den börjar.

Lejonet 23/7-22/8

Under lördagen försöker du att dra ur en hemlighet ur en vän. Lejonet är känd för sin nyfikenhet och du kan inte låta det här ämnet vara innan du vet. Tänk på att vissa hemligheter kan bli tunga att bära när man väl får veta dem och att du aldrig kan ta tillbaka något som har blivit sagt.

Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen försöker du dra igång mindre projekt hemma. Du vill skapa en mysig stämning hemma. För dig är det viktigt att din trygga vrå i välden också är en harmonisk plats där du kan njuta av lugnet. Idag har du goda möjligheter att göra ett riktigt fynd.

Vågen 23/9-22/10

Du har massor av härlig energi i ditt horoskop den här dagen. Lördagen passar därför bra till allt som har med fysisk aktivitet att göra. Kvällen handlar om dina vänner. Du träffar gärna större grupper just nu och du trivs i miljöer där det är liv och rörelse.

Skorpionen 23/10-21-11

Under lördagen försöker du reda ut en rörig konflikt. Du börjar inse att det här grälet till stor del bygger på en rad missförstånd från båda parters håll. En annan sak som du inser den här dagen är att en person måste vara den mogna i sällskapet och ta ett första steg till försoning.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en lugn dag och det behöver du verkligen. Om du har ett förhållande kan det finnas ett avstånd mellan dig och din partner. Det kan kännas som om ni växt åt olika håll den senaste tiden. Du står lite inför en skiljeväg, ska du jobba på er relation eller är det dags att gå vidare.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen handlar om att träna, vila, fixa och njuta av livet. Du är kanske inte så aktiv socialt den här lördagen, men du kan klämma in en middag eller lunch när en vän från det förflutna kontaktar dig för att få ett råd.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är tröttare än du vill medge den här söndagen och det finns en stor risk att du inte riktigt orkar engagera dig i det du planerat göra den här dagen. Kanske borde du prioritera om lite och bara ta det lugnt. Var inte för ambitiös.

Fiskarna 19/2-20/3

Du står i valet och kvalet om du ska kontakta en viss person. Du längtar verkligen efter att skriva med hen eller höra hens röst, samtidigt är du rädd för vilka känslor ditt kontaktförsök väcker, inte bara hos hen utan även hos dig själv.