Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop fredag 3/6

03 juni, 2022

Väduren 21/3-19/4

På fredagen rusar du från uppgift till uppgift och inget blir riktigt så som du tänkt dig. Det är stressen som gör att resultaten uteblir. Ta en paus, hämta andan och fundera igenom vad det är du håller på med. Kvällen handlar om vänskap, om att fira tillsammans och om att helt enkelt ha kul.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska lugn fredag trots att dina förväntningar var det motsatta. Du kan arbeta på relativt problemfritt och du får beröm för ditt sätta att styra och ställa. Det är din förmåga att skapa rutiner som fungerar som imponerar mest. Kvällen handlar om nyheter och om familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du drar dig undan för att få vara själv en stund. Det har varit mycket den senaste tiden och även om det mesta är positivt så känner du att du inte fått någon tid över att samla dina tankar. Kvällen handlar även om att visa extra mycket omtanke.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du är ute efter en present som kan överraska och chockera vissa personer. Du vill verkligen imponera på en viss person och visa hur mycket du har mognat både som person och i din yrkesroll den senaste tiden. Kvällen handlar om någon du vill prata med.

Lejonet 23/7-22/8

Du känner dig lite orolig att du inte kommer att få som du vill den här dagen. Du har verkligen mycket som du vill få fram, men du hittar inte riktigt de rätta orden. Du är rädd att bli missförstådd och det kan göra att du håller tillbaka när du egentligen borde ge allt.

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen handlar om att avsluta projekt snarare än att påbörja nya. Du vill känna dig klar med jobbet innan helgen så att du inte tar med dig ditt arbete hem i tanken. Kvällen blir intressant den bjuder på en ny bekantskap och kan även bjuda på en flirt.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en envishet hos dig som inte funnits där tidigare. Du vet inte bara vad det är du vill, du vet också hur du ska kunna påverka så att du blir sedd och hörd av dina chefer. Kvällen handlar om att vilja ta ansvar för något som hänt för rätt så länge sedan.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen handlar om att reda ut konflikter och om att kunna släppa taget om gammalt groll. Du kan vara ganska långsint även om du aldrig skulle medge det högt. Idag bestämmer du dig för att det mogna sättet att agera är att kunna gå vidare.

Skytten 22/11-21/12

Du har så mycket som du vill hinna med den här fredagen. Det handlar både på privata åtaganden och om saker som du lovat att hjälpa till med. Du är kanske inte så effektiv som du skulle kunna vara den här dagen, men det finns mycket glädje och ett positivt tänk i ditt horoskop som hjälper dig.

Stenbocken 22/12-19/1

På fredagen är du bjuden på en middag eller fest och du tvekar in i det längsta om du verkligen ska gå. Ditt sociala konto har svämmat över och du skulle behöva en lugn kväll. Väljer du att gå kan den här kvällen överraska på flera sätt. Det blir en kväll att minnas.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag njuter du av livet och du gör saker som får dig att må bra. Dagen tycks kretsa kring vänskap, god mat, frisk luft och en hobby. På kvällen är du trött och det verkar bli en rätt tidig kväll. Goda nyheter får avsluta den här fredagen för din del.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tänker mer och mer på en person som är en del av ditt förflutna. När du sprang på hen häromdagen så välde det upp en massa känslor som du inte ens visste existerade. Det enda du vill nu är att träffa hen och se hur mycket av de här känslorna som är genuina.