Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 2/6

02 juni, 2022

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen försöker du få till en liknande relation med en ny kollega som du haft med din gamla. Du provar allt från lättsam charm, intelligens till nattsvart humor men hen är ganska svår att få grepp om. Det här är en person som kommer att ta tid att lära känna.

Oxen 20/4-20/5

Under dagen har du en del att göra och det är svårt att komma ifrån i tid den här dagen. Du har inga problem med att jobba över när det är viktiga saker som behöver genomföras, men att som idag bli kvar bara för att vardagliga rutiner strular irriterar dig. Kvällen blir rolig och bjuder på nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen har du en del saker som du vill hinna med och du ser till att arbeta så fort och så effektivt som du kan. Ditt problem är att du samarbetar med en person som inte känner samma press som du och därför inte anstränger sig för att öka tempot. Hens beteende kan leda till en dispyt.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på ett strålande humör idag. Du är på väg in i en ny era och det betyder att du avslutar något de närmaste dagarna. Det finns något vemodigt över den här veckan, men det mesta handlar om glädje och om en nyfikenhet på det nya som kommer.

Lejonet 23/7-22/8

Just nu kan ditt humör pendla väldigt. Ena sekunden är du glittrande och strålar medan i nästa stund får du utbrott för småsaker. Pluto har en instabil påverkan på ditt tecken som gör att du skiftar så Mycket i ditt temperament. För dig är det viktigt att känna igen tecken och gå undan om du behöver.

Jungfru 23/8-22/9

Den här torsdagen vill du presentera ett projekt som är väldigt viktigt för dig. Du vet att det finns personer som inte alltid gillar dina idéer, men du är fast besluten att inte ge vika bara för att du får kritik. Din inställning är beundransvärd.

Vågen 23/9-22/10

Under morgonen kan det uppstå vissa förseningar som kommer att påverka ditt arbete under hela dagen. Om du vill undvika att få problem bör du vara ut i god tid till både arbetet och de möten som du planerar.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att lita på vissa personer men du kan vara en duktig skådespelare när du villa och sätta upp en ganska neutral fasad fast du känner något helt anat på insidan. Idag kommer dina teatraliska talanger till användning.

Skytten 22/11-21/12

Det finns liv och aktivitet i ditt tecken idag. Du njuter av den här dagen och inte ens ett mindre bakslag kan få dig ur humör. På något sätt verkar den här dagen handla om dig och du får vara stjärnan för dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

På torsdagen börjar du bli nervös för något som kommer att ske inom de närmaste veckorna. Du vet inte riktigt varför du känner den här stressen, men du vet att det till stor del handlar om förväntan. Idag får du svar från en person beträffande en date eller en fest.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en annorlunda och rolig dag där du får se och uppleva nya saker. Det handlar både om arbete och om en hobby på samma gång. Den här dagen testar du dina gränser när det kommer till fördomar och andra förutfattade meningar.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen har du mycket att göra och tiden går fort. Du förbereder något för att överraska en vän eller släkting. Det handlar om till lika delar om att visa omtanke som att du känner att du är skyldig hen det här. För dig kan det röra sig om en fråga som har med rättvisa att göra.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud