Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop fredag 6/1

06 januari, 2023

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att få ihop flera åtaganden utan att du för den sakens skull stressar för mycket. Just nu har du hög ambitionsnivå oavsett om det gäller arbetet eller din fritd men ibland är viljan större än kunskapen. Tillåt dig själv göra fel idag.

Oxen 20/4-20/5

Dagen är egentligen lite uppdelad. Den handlar om saker du måste göra och om saker du gör för att det ör roligt. Det som är gemensamt för båda är att du verkligen anstränger dig för att både du själv och din omgivning ska få en mysig och givande dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du delar upp dina måsten lite jämt över dagen så att det inte känns så jobbigt. Genom att hela tiden värna om att du har människor omkring dig som du tycker om så garanterar du en bra dag oavsett vad du hittar på i övrigt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

En konflikt i hemmet kan orsaka slitningar den här fredagen. Både din och din familjemedlems viljor är starka och det är inte säkert att någon av er ger med sig. Du vet att den enklaste sättet att undvika ett gräl är att helt undvika personen ifråga.

Lejonet 23/7-22/8

Du har en ganska modärn syn på det mesta både när det gäller jämnlikhet och när det gäller livet i allmänhet, men idag hamnar du i en situation som tänjer på din vidsynthet till det yttersta.Det blir en prövning, men du försöker se på situationen objektivt.

Jungfrun 23/8-22/9

Fredagen handlar om att låta alla få vara med och det kan verka enkelt, men i själva verket krävs det en hel del både från dig och den grupp du befinner dig i. En viss person passar inte in, men du gör ditt bästa för att få hen att känna sig välkommen.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en lite annorlunda dag som utmanar dina smaklökar och ditt sinne för mat. Du tycker att det är roligt att testa nya saker, men ibland så krockar dina egna koventionella idéer om vissa ingredineser med en viss persons entusiastiska matlagning.

Skorpionen 23/10-21/11

Under den här dagen försöker du vara utomhus oavsett vilket väder dagen bjuder på. Du hittar skönhet i det mesta omrking dig och du gör ditt bästa för att fånga den antingen i sinnet, på kamera eller på papper. Dagen bjuder även på lite roliga nyheter.

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen handlar främst om familjen och om att vara nära människor som du älskar. Det blir en lugn och behaglig dag där du hämtar kraft i vetskapen att den finns så många härligá människor i ditt liv. Kvällen handlar om att ha kul och om fest.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här helgen passar du på att umgås med dina vänner eftersom du vet att det kommer att dröja ett tag innan du träffar vissa personer igen. På det sättet blir dagen lite bittljuv, men du vet också att er seperation bara är temporär.

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen passar du på att jobba om du kan. Det här är en lugn dag då du får mycket gjort utan att för den sakens skull behöva stressa. Kvällen handlar om att förmedla vissa tankar och känslor som du har. Det är viktgt för dig att få ventilera dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen verkar handla om god mat och om familjen. Det blir en lugn dag utan överraskningar men det passar dig utmärkt. Den värme som finns omkring dig ger dig en härlig tro på framtiden. Under kvällen får du en speciell kärleksförklaring.