Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop onsdag 1/6

01 juni, 2022

Väduren 21/3-19/4

Du ser en möjlighet idag och du tar den. Det handlar om att du får chansen at spendera tid med den där personen som du tycker väldigt mycket om. Hen är inte medveten om dina känslor och du funderar på om det är en bra idé att tala om vad du känner.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen handlar om att testa och försöka hitta en metod som fungerar för dig. Det kanske låter enkelt, men i själva verket är det svårt för den ganska konventionella Oxen att vänja sig vid nya saker. Idag visar du dock att du kan vara flexibel och lättlärd när du måste.

Tvillingarna 21/5-20/6

Onsdagen bjuder på nyheter som är både goda och lite jobbiga på samma gång. Det positiva är att du kommer att få utvecklas och lära dig nya saker till hösten det negativa verkar röra den grupp du ska jobba ihop med. Här gäller det att inte grubbla för mycket.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du har en förmåga att irritera dig på vissa personer den här onsdagen. Mycket handlar om att du inte får som du vil när det kommer till arbetet. Du känner dig överkörd men du vet inte hur du ska lyfta ämnet utan att låta grinig. Under eftermiddagen träffar du en person som får dig att må bättre.

Lejonet 23/7-22/8

Onsdagen blir en psykisk utmaning snarare än en fysisk. Oavsett vad du jobbar med för stunden så verkar det kräva mer tankearbete än tidigare. Även om Lejonet oftast har lätt för att lära sig nya saker så kan det kännas lite motigt just nu. Du skulle hellre jobba mer med kroppen och mindre med knoppen.

Jungfru 23/8-22/9

Onsdagen handlar om att organisera sig och få kontroll över ett projekt som tycks svämma över åt alla håll. Du känner dig lite maktlös i början av dagen, men ju mer struktur du skapar ju bättre känns det. Kvällen handlar om vänskap och om hemligheter.

Vågen 23/9-22/10

Du provocerar en kollega genom att inte hålla med hen. Du brukar alltid vara den som faller in i ledet och rättar dig men inte idag. När du tycker att något är fel så känner du dig tvungen att påpeka det även och det styr upp en massa känslor.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är du usel på att hantera konflikter. Det är inte din starkaste sida i vanliga fall men nu är den sämre än vanligt på grund av Mars position. Undvik personer som du vet att du har svårt att dra jämt med. Du kommer bara starta upp onödiga diskussioner som drar energi från alla.

Skytten 22/11-21/12

Det fullkomligen strålar om dig den här onsdagen. Det finns energi, glädje och massor av humor i ditt tecken just nu. Som singel kan du omedvetet väcka en hel del intresse. Din utstrålning i kombination med att du är singel gör dig helt enkelt för bra för att vara sann.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag tar du upp ett känsligt ämne som rör din närmaste framtid. Det här är något som du delvis har ångest över men som du känner att du är tvungen att fundera på. Du får råd och stöttning både av din familj och av dina vänner. Innan dagen är slut kommer din situation förändras till det bättre.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är en person som är väldigt pliktrogen på ditt sätt även om du ibland bryter mot vissa regler. Därför blir du upprörd idag när du inser att det finns människor på ditt arbete som inte bara utnyttjar systemet till sin fördel, de gör de på sina kollegors bekostnad. Det här är ett problem du bör ta tag i.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att vara först vilket kan vara jobbigt för dig. Fiskar är i regel inga tävlingsmänniskor och tycker det är jobbigt när det är hög konkurrans om samma position eller uppgift. Idag har du bestämt dig för att inte ge vika utan att slåss för det du vill ha.