Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop tisdag 31/5

31 maj, 2022

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir både stimulerande och utmanade på samma gång. Du får testa dina fördomar på mer än ett sätt den här dagen. För dig blir det lite av en ny upplevelse att utmana och ifrågasätta saker som du länge hållit för sanna.

Oxen 20/4-20/5

Under tisdagen försöker du peppa en kollega som är riktigt nere. Även om du inte själv är på topp så har du mer energi och en grundläggande mer positiv inställning till det mesta jämfört med din vän. Kvällen bjuder på en rolig överraskning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir genuint glad för en väns skull när hen lyckas med något som hen kämpat med en längre tid. Du vet att det din vän måste överkomma flera svåra rädslor för att prestera på det sätt hen har gjort. Kvällen bjuder på utomhusaktivitet eller sport.

Kräftan 21/6-22/7

Idag gör du av med alldeles för mycket pengar på ett spontaninköp. Det handlar om något som du vill ha men som du inte nödvändigvis behöver just nu. Kvällen blir annorlunda, rolig och utmanande. Du får testa dina fysiska begränsningar.

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du utomhus så mycket som vädret tillåter och idag är inget undantag. Det finns så mycket som gör dig glad när du är utomhus. Lejonet behöver ljuset, solen och den friska luften mer än många andra tecken för att må bra. Idag finns möjlighet till ett lite annorlunda äventyr.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Jungfru 23/8-22/9

Du tycker att din chef verkar trött och utkörd, samtidigt som du vill stötta hen så vill du inte verka nyfiken. Det går en fin gräns mellan en arbetsrelation och en privat kontakt, en gräns som du inte är beredd att överskida i dagens läge.

Vågen 23/9-22/10

Du känner dig lite ensam idag på arbetet. De vanliga personerna som du brukar umgås med jobbar antingen hemma. Är lediga eller är sjuka. Vanligtvis brukar du vara väldigt social och inte ha några problem med nya grupper med idag känner du att du inte riktigt passar in.

Skorpionen 23/10-21-11

Tisdagen handlar om att övervinna sina rädslor för att inte kunna. Det är svårt för den stolta Skorpionen att medge att det finns saker som du inte är bra på, men om du medger det för dig själv har du en bättre utgångspunkt för att lära dig nya saker.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig och utveckande tisdag som handlar om att arbeta i grupp, något som är en av dina styrkor. Även om du är usel på att kompromissa så är du duktig på att övertyga människor om att du har rätt och att den väg du vill gå är den enda vettiga att välja.

Stenbocken 22/12-19/1

På tisdagen känner du dig så pass bra att du vågar anstränga dig lite extra. Det blir en jobbig men samtidigt tillfredställande upplevelse. Du inser att du inte förlorat så mycket på de dagar du varit nere för räkning. Nu handlar allt på att fokusera på de närmaste fem veckorna.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag vill du visa att du kan, men samtidigt är du lite reserverad för att spela ut alla kort på en gång. Du vill behålla några trumfar för dig själv som du kan plocka fram när läget kräver det. Kvällen handlar om familjen och om dess behov.

Fiskarna 19/2-20/3

Du säger både ja och nej idag till samma sak så blir inte förvånad om din kollega blir förvirrad. Vad du egentligen vill få fram är att ja, du kan hjälpa till, men nej, inte nu. Försök att vara tydligare i ditt sätt att kommunicera.a