Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop måndag 30/5

30 maj, 2022
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir lite stressig eftersom du har så mycket att hålla i huvudet. Det handlar både om arbetsrelaterade saker och om vissa privata saker som du lovat att hjälpa till med. Under den här dagen får du höra vissa roliga nyheter som kan röra din framtid.

Oxen 20/4-20/5

Du ser fram emot att träffa en viss person idag. Hen tillförmycket i ditt liv på ett lågmält och ickekrävande sätt. Du är det ett tag sedan ni sågs och det känner du av. I övrigt en ganska rutinmässig måndag. På kvällen hjälper du en släkting med ett projekt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du harsvårt med att vissa personer hela tiden ska bestämma. Du brukar vara ganska enkel att ha att göra med eftersom du ofta anpassar dig till alla andra, men idag säger du ifrån på skarpen. Du visar en ny, lite dominerande sida som inte många har sett tidigare.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen försöker du hänga med i svängarna. Det är mycket ny information att ta in och det är inte helt enkelt för den lätt förvirrade Kräftan. Den här måndagen måste du fokusera, och se till att behålla fokusen genom hela dagen.

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen blir du intresserad av nya arbetsuppgifter, en kurs eller kanske ett annat arbete helt och hållet. Du har länge tänkt i de här banorna, men det är först nu som du inser att det faktiskt finns en möjlighet att förverkliga din hemliga dröm.

Jungfru 23/8-22/9

Det är din envishet som håller dig igång idag. Genom att fokusera på en sak i taget så lyckas du ta dig igenom måndagen med ett minimum av missöden. Du är trött efter helgen och du behöver en tidig kväll så boka inte in några aktiviteter efter arbetet.

Vågen 23/9-22/10

Det finns vissa saker som är enklare och vissa saker som bjuder på motstånd idag. Allt som har med siffror och mycket tankeverksamhet tar emot. Rutiner och uppgifter som är enkla flyter på betydligt bättre. Det här är inte en dag då du ska utmana dig själv.

Skorpionen 23/10-21-11

5:21

Efter reklamen: ELLE Talks – avsnitt 1

(5:21)

Slå på ljud

Måndagen blir en ganska jobbig start på veckan. Du är trött redan från början av dagen och trots påfyllning av energi så blir du inte piggare. Vad det egentligen handlar om att du behöver en längre ihållande ledighet för att hämta kraft på riktigt.

Skytten 22/11-21/12

Du pratar en hel del med en ny kollega, men du kan inte riktigt bestämma dig för vad du tycker om hen. Å ena sidan så är det här en person som är intressant och karismatisk, å andra sidan finns det något hos hen som du tycker verkar opålitligt. Lita på dina instinkter.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lugn måndag där du får ett flertal besked som alla är bra eller riktigt bra. Du inser att det allt det hårda arbete som du lagt ned de senaste åren äntligen börjar betala tillbaka sig. Under den här dagen har du möjlighet att komma igång lite med träning eller annan fysisk aktivitet.

Vattumannen 20/1-18/2

Du undrar en hel del över en person som inte riktigt är så lätt att förstå sig på. Hen verkar alltid ha en hemlig agenda när hen ger en komplimang eller hjälper till med något. Det är som om allt den här personen säger och gör sker av en uträknad anledning. I övrigt en stimulerande och lärorik dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen blir intensiv på ett bra sätt. Du börjar få struktur på hur du ska lägga upp ditt arbete och när du gör det så går det mycket fortare. Idag så får du höra en hemlighet av en chef och du funderar över värdet i den information som du fått.