Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop söndag 29/5

29 maj, 2022

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att göra någonting utan att känna dig otillräcklig idag. Det är ett plötsligt inslag av dåligt själförtroende som kommit över dig. Vanligtvis brukar du vara säkerheten själv men idag söker du bekräftelse på allt du tar dig för.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir ganska rofylld. Det blir inte alls så som du tänkt dig från början, men du acklimatiserar dig till de nya förutsättningarna för den här dagen och njuter av att ta det lugnt. En spontanfika med en vän eller släkting förhöjer dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite grinig på en person som du tycker är väldigt opålitlig. Att du själv kan vara minst lika oberäknelig är inget du tänker på. Din vän brukar vara stabiliteten själv både när det kommer till löften och till er vänskap. Nu har hen plötsligt börja ställa in saker utan en förklaring.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Under söndagen vill du inte vara allt för uppbokad. Du hoppas på att kunna träffa en viss person lite spontant, men då måste du vara flexibel. Under dagen får du även möjligheten att imponera på en släkting eller familjemedlem med dina digra kunskaper inom ett visst ämne.

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite skadeglad idag, det är inget du erkänner högt men inom dig jublar du när en person som du tycker genuint illa om misslyckas. Söndagen handlar även om att fira en släkting eller om familjemys. Det blir en bra dag.

Jungfru 23/8-22/9

Idag är du ute i sista minuten med allt som du planerar att göra. Om du ska köpa en present, baka en kaka eller ringa någon så gör du det alldeles för sent och resultatet bli lidande. Du brukar vara betydligt mer välorganiserad men just nu är du mer förvirrad än strukturerad.

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen vill du helt umgås med familjen. Det blir en trevlig dag som fokuserar på de personer som du bryr dig mest om i hela världen. Under eftermiddagen kan vissa nyheter ta dig lite på sängen. Det här är inget du förväntat dig att höra, snarare tvärtom.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att vara motiverad och om att hålla tempot uppe. Oavsett om du jobbar den här dagen, ägnar den åt en hobby eller tränar så finns det ett starkt driv hos dig att prestera. Dagen handlar också om att parera ditt dåliga samvete för att du glömt bort en person som borde firas.

Skytten 22/11-21/12

Du är lite irriterad på vissa personer för att de krånglar när det gäller saker ni bestämt att göra tillsammans. Du har sett fram emot den här dagen och har ingen förståelse för att din vän ställer in i sista minuten bara för att man inte känner för det.

Stenbocken 22/12-19/1

Du ser fram emot att mysa med din familj den här dagen. Ditt humör är bättre och du känner hur energin återvänder sakta men säkert. Du kanske testar att träna eller utmana dig själv fysiskt även om du tar det ganska lugnt.

Vattumannen 20/1-18/2

Under söndagen vill du överraska en närstående eftersom du vet att det är det sista hen förväntar sig. Du brukar vara ganska dålig på överraskningar, mest för att du glömmer bort saker som inte är så betydande för dig. Vattumannen är och kommer aldrig att bli en fullblodsromantiker.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här dagen har du mycket att göra. Det handlar inte bara om roliga aktiviteter utan även om saker som du måste göra. Det blir en varierande och ganska intensiv söndag som bjuder på vissa guldkorn.