Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop lördag 28/5

28 maj, 2022

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen försöker du få ordning på vissa saker i ditt liv. Mycket handlar om den mest omedelbara framtiden men vissa saker rör även lite mer långsiktiga planer. Det blir en dag där du grundlägger vissa vanor som kommer följa med dig under lång tid.

Oxen 20/4-20/5

Under den här dagen försöker du att hinna med att fixa och ordna lite i hemmet. För dig är det viktigt att ha det mysigt omkring dig och därför lägger du ned både pengar och en hel del tid på att skapa en hemtrevlig miljö. Dagen handlar även om att ägna några timmar åt en hobby.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intressant dag där du får mycket gjort både utomhus och inomhus. Du är effektiv och positiv vilket färgar av sig på resten av familjen. Under dagen försöker du även få lite av dina kulturella intressen tillfredsställda.

1:48

Efter reklamen: Månadens horoskop maj 2022

(1:48)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att tänka på människorna omkring dig. Det kan vara någon som fyller år, eller som bör firas av andra orsaker. Oavsett om det är idag eller imorgon så förbereder du en överraskning. Kvällen blir lugn och ganska tidig.

Lejonet 23/7-22/8

Du har lätt för att bli irriterad på människor idag, särskilt de personer som står dig närmast ligger i riskzonen att råka ut för ditt dåliga humör. Kvällen handlar om att vara beredd på det oväntade. Ett möte kan riva upp glömda känslor.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar det lugnt den här lördagen. För dig handlar dagen först och främst om att samla energi och om att hitta de små guldkornen i vardagen. Ett möte med en ny bekantskap kan inspirera dig till att starta upp en annorlunda hobby.

Vågen 23/9-22/10

Under den här dagen vill du gärna lägga pengar på saker som du tycker är viktiga för dig och ditt välbefinnande. Det kan vara skönhetsprodukter, kläder eller varför inte ett gymkort. Du prioriterar ofta bort dina egna behov, men inte idag.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns förväntan i luften. Du verkar gå och längta efter ett besked av något slag och oddsen är goda att du får dina svar idag. Lördagen handlar även om att stötta en vän som går igenom en svår tid just nu.

Skytten 22/11-21/12

Det finns en härlig optimism i ditt tecken som smittar av sig på allt som du gör, oavsett om det rör sig om projekt i hemmet eller spontana aktiviteter. Idag får du även möjligheten att imponera på en person som väckt en del heta känslor hos dig den senaste tiden.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag känner du dig lite mer redo att möta olika utmaningar. Du har varit väldigt låg de senaste dagarna och det kan bero på att du inte känt dig bra eller att du helt enkelt varit på dåligt humör. Idag börjar det vända.

Vattumannen 20/1-18/2

Under lördagen försöker du resonera med en person som inte går att resonera med. Hens envishet är legendarisk och det borde du ta med i dina beräkningar. Dagen handlar även om en hobby, om frisk luft och om vänskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Du drar ut på ett besked av något slag. Du trodde att du hade bestämt dig men är du väl ska leverera ditt besked blir du väldigt tveksam. En influens från Vågen får dig att bli ännu mer velig än du är i vanliga fall.