Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop fredag 27/5

27 maj, 2022

Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att vara framåt och om att våga fråga även om du inte känner dig bekväm. Du kan vinna många fördelar den här dagen men då måste du vara på tårna. Kvällen handlar om att träffa någon du tycker om.

Oxen 20/4-20/5

Under fredagen försöker du hinna med lite extra projekt som inte brukar ingå i dina arbetsuppgifter. Är du ledig kan det röra sig om något nytt projekt i hemmet. Det blir en lugn och harmonisk dag som går fort. Kvällen handlar om att umgås med familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet att du är ute på hal is idag men du väljer ändå att följa den väg som du slagit in på eftersom det är lättast så. Underdagen får du flera fina komplimanger av en vän eller kollega. Det är trevligt men samtidigt så anar du att hen har ett bakomliggande motiv.

1:47

Efter reklamen: Så ska du fira midsommar 2022 – enligt ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen bjuder på drama och mycket rör sig om något som borde ligga i det förflutna. Av olika anledningar så poppar den här diskussionen upp vid alla möjliga tillfällen. Hela situationen utmynnar i svartsjuka och missförstånd.

Lejonet 23/7-22/8

Du tar dagen lite som den kommer. Det blir en lugn och skön dag där det mesta handlar om att njuta av livet och umgås med människor som står dig nära. Under dagen kan ett mindre missförstånd leda till att du oavsiktligen dras in i ett ganska hett drama.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här dagen får du nya direktiv till en gammal uppgift och det visar sig att det underlättar inte bara för dig utan även för dina kollegor. Det visar sig att både instruktioner och din nya mentor är mycket tydligare i sina beskrivningar.

Vågen 23/9-22/10

Du får som du vill och det tycker du är bra även om du misstänker att du kan komma att få betala för det här vid ett senare tillfälle. Idag får du även testa dina gränser när det gäller något som du tycker är lite obehagligt.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att vara i centrum utan att stjäla all uppmärksamhet. Den här typen av fokus på dig är både lite skrämmande och smickrande på samma gång. Du gillar uppmärksamheten men du vet inte alltid hur du ska agera när du har alla ögon riktade mot dig.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att vara i tid, något som sällan är din starka sida. Du är känd för att vara något av en tidsoptimist och du kommer oftast försent. Idag har du inget annat val än att vara ute i riktigt god tid om du ska kunna göra ett bra intryck på en viss person.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vet vad du vill och det gör att du får ändra vissa planer för att det ska passa bättre in i din helhetsvision. Du är envis och har en väldigt stark drivkraft, något som visar sig den här fredagen. Kvällen handlar om en förälskelse.

Vattumannen 20/1-18/2

Under dagen försöker du visa en person hur hen ska tänka när det kommer till vissa ekonomiska frågor. Vad du behöver är att din vän eller kollega förstår hur viktigt det är för dig att hen är vaken på detaljerna.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på ett strålande humör den här fredagen. Inget kan rubba ditt lugn eftersom du har fått så goda nyheter. Den här dagen handlar även om närhet, kärlek och om värme. Det blir en riktig mysig fredag.