Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 26/5

26 maj, 2022

VÄDUREN 21/3-19/4

Torsdagen handlar mycket om att ta det lugnt och bara vila upp sig. Har du ett lantställe känns det här som en bra dag att åka dit, mycket den här torsdagen kretsar kring familjen och kring de element i ditt liv som du är tryggast med.

Oxen 20/4-20/5

Under torsdagen så har du fullt upp. Samtidigt som det blir en aktiv dag så blir det också en lugn dag där du hinner med att göra saker som du tycker är roliga. Mycket den här torsdagen kretsar kring god mat och kring att reflektera över ditt liv och vart du är på väg.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du försöker sova ut den här torsdagen om möjlighet ges. För dig börjar dagen så mycket bättre om du kan få vakna utan väckarklocka. Tvillingen mår bäst av att följa sin egen dygnsrytm och den kan skilja sig något från det vanliga. Kvällen handlar om en motsägelse.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du är arg och besviken på en person för att du inte fick följa med på en fest som hölls nyligen. Även om du vet att du borde avsluta det här kapitlet i ditt liv så har du lite svårt att klippa de emotionella band som du har.

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en rolig och kreativ torsdag där fantasin får flöda fritt. Det var länge sedan du skrattade så mycket som du gör den här dagen. Under eftermiddagen får du förvånande nyheter som handlar om sommaren. De här nyheterna kan tvinga dig att tänka om när det kommer till vissa planer som du har.

Jungfru 23/8-22/9

Du drar dig lite för att träffa en person som du inte riktigt tycker om. Oftast försöker du inbilla dig själv att du kan komma överrens med alla, men det är något hos just hen som får dig att bli irriterad. Tyvärr verkar den här personen vara tätt förknippad med din släkt och därför kommer du inte undan.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir rolig, omväxlande och intressant. Du träffar en hel del nya människor idag och du tycker att det är kul att knyta kontakter. Vågen är ett i grunden socialt tecken som har lätt att lära känna nya människor.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen handlar om att ta och ge i olika situationer. Det kan bli en rad med kompromisser men du vet samtidigt att om du kompromissar nu kommer du ha en fördel av det senare. Kvällen blir rolig och bjuder på en del annorlunda aktiviteter.

Skytten 22/11-21/12

Under den här dagen uppstår en konflikt som du inte kan komma undan hur du än försöker. Det handlar om en person som retar upp sig på ditt beteende och gör sitt bästa för att provocera fram ett gräl. Här kan du antingen låta dig bli provocerad eller agera som den vuxna individen i sällskapet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är väldigt trött och sliten den här torsdagen men du börjar ändå känna dig bättre, särskilt om du är på väg att tillfriskna från en förkylning eller liknande. Vad du behöver idag är att ladda om och fokusera på de mål du har framför dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite irriterad på det mesta just nu och det går ut över din omgivning. Du känner en frustration som egentligen har med ditt jobb att göra men den går ändå ut över ditt privatliv. Du borde fundera på om ditt arbete är värt den här ansträngningen från ditt håll.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om utomhusaktiviteter oavsett väder. Du klär på dig om du måste och du struntar både i regn och kyla. Det finns något som lockar mer än hemma mys och det tänker du inte missa. Kvällen kretsar kring familjen.