<span class=" tm33" data-lab-text_size_mobile="33">Dagens horoskop onsdag 25/5</span>

Dagens horoskop onsdag 25/5

25 maj, 2022

VÄDUREN 21/3-19/4

Onsdagen handlar om att avsluta ett ganska långrandigt projekt och det går bättre än du förväntat dig men sämre än du hoppats på. Ibland får man vara glad över det lilla och idag är en sådan dag där du ska berömma dig själv för att ha slutfört ett projekt av den här kalibern.

Oxen 20/4-20/5

Under onsdagen har du flera olika projekt som du ska ro i land. Du hoppas på att det ska gå smidigt men innerst inne vet du att det kommer att blir en del problem, mest för att du fått vissa saker om bakfoten. Kvällen handlar om att hjälpa en vän eller ung släkting att planera.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du drar dig undan för att få vara ifred idag men det är inte så enkelt som du hoppats på. Mycket handlar om att det finns kollegor som behöver din hjälp och som söker upp dig när du inte är på plats. Här gäller det att vara tydlig.

Så ska du fira midsommar 2022 – enligt ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Så ska du fira midsommar 2022 – enligt ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Idag grälar du häftigt med en kollega, vän eller släkting. Nu har så olika värderingar att du har svårt att få saker att gå ihop när ni ska samarbeta. Här gäller det att måla upp riktlinjer från början som ni båda kan förhålla er till.

Lejonet 23/7-22/8

Du ser ingen annan möjlighet än att göra som du blir ombedd idag. Även om du varken vill eller tycker det är rättvist så är det bara att bita ihop och inse att livet sällan är rättvist. Kvällen handlar om goda nyheter.

Jungfru 23/8-22/9

Du bryter ny mark idag och det är alltid traumatiskt för den vaneälskande Jungfrun. Även om du försöker sätta upp en positiv fasad så brinner det i ditt inre av frustration. Kvällen handlar om att ha roligt och om att träffa vänner.

Vågen 23/9-22/10

Det är en del att stå i den här onsdagen och det gäller att du är vaken och observant på detaljer. Det är så mycket som kan gå fel om du inte är med på noterna. Kvällen handlar om roliga och lite annorlunda nyheter.

Skorpionen 23/10-21-11

Du skvallrar med en vän om något som du egentligen inte borde veta. Det ger dig en viss tillfredsställelse att den här informationen nått dina öron trots allt. Kvällen blir ovanligt intressant och informativ.

Skytten 22/11-21/12

Du satsar allt på ett kort idag och det är modigt gjort. Du vet att det finns en stor risk att du inte lyckas och då kommer det bli väldigt omständigt att rätta till. Dock är vinsten om du klarar det här så pass hög att den är värd risken.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen handlar om att ladda om och det är inte helt lätt. Du är både socialt, emotionellt och fysiskt slutkörd men du vet att du kan övervinna de här hindren om du bara fokusera på det mål som du har. Kvällen blir tidig för du behöver få sova.

Vattumannen 20/1-18/2

Du undersöker en del olika alternativ den här onsdagen och du kommer fram till att de val som du gjorde från början fortfarande är de bästa. Du är nöjd både med din efterforskning och om det resultat som den gav. Kvällen handlar om en resa.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har så mycket att stå i att du inte riktigt hinner med allt som du planerat. Vad du borde göra är att tänka om och rationalisera. Du kommer att må mycket bättre om du sänker kraven på dig själv. Kvällen blir härlig och bjuder på frisk luft.