Dagens horokop tisdag 24/5

24 maj, 2022

VÄDUREN 21/3-19/4

Under tisdagen har du en del saker som du måste bli klar med och du känner pressen. Tyvärr arbetar Väduren sämre om hen är stressad så risken är stor att du inte får lika mycket gjort som du tänkt dig. Kvällen handlar om en sport eller en hobby.

Oxen 20/4-20/5

Du tycker att den enda du gör är att tjata på en släkting att hen ska vara mer noggrann. Det som är besvärligt med den här personen är att hen inte lyssnar på vad du säger trots att du har mer erfarenhet än vad hen har.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns ingen möjlighet att backa ur ett avtal idag. Oavsett om det rör ett löfte till en vän eller ett mer formellt avtal så är det bara att acceptera att det gäller. Vad du kan göra är att förhala genomförandet av det här avtalet så att du får mer tid på dig att få det att fungera.

1:47

Efter reklamen: Så ska du fira midsommar 2022 – enligt ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att hålla tyst med en hemlighet trots att du vet att du inte borde säga något. Den här typen av snaskiga nyheter är alldeles för delikata för att hålla för sig själv. Idag brottas du med dina morlaiska värderingar.

Lejonet 23/7-22/8

Du kan bli väldigt irriterad på personer som inte lyssnar på dig. Du vet att du borde försöka ha mer tålamod, särskilt som just de här personerna är yngre och saknar din rutin. Tyvärr går inte tålamod hand i hand med din personlighet.

Jungfru 23/8-22/9

På tisdagen är du ovanligt seg och det kommer ta tid innan du kommer igång igen. Det finns för lite energi i ditt horoskop idag och det är alldeles för mycket som ska hinnas med. Det bästa du kan göra är att svälja stoltheten och be om hjälp.

Vågen 23/9-22/10

Du tar en dag i taget just nu för det är det enklaste sättet att leva på. Om du planerar för långt fram i tiden börjar du oroa dig för saker som du inte kan påverka. Genom att leva mer i nuet minimerar du den här typen av onödig stress.

Skorpionen 23/10-21-11

Du kan vara rätt så spydig ibland utan att ens märka det själv. Idag är en sådan dag då det hoppar en del grodor ur munnen på dig och en kollega blir sårad men försöker att inte visa det. Kvällen handlar om att ge och ta emot värdefulla råd.

Skytten 22/11-21/12

Under den här tisdagen försöker du se till att hinna med så mycket som möjligt. Du är kanske inte så effektiv som du skulle vilja vara, men det blir ändå en bra och produktiv dag. Kvällen handlar om att se människor.

Stenbocken 22/12-19/1

Det är lite av ett ekorrhjul för dig just nu. Du springer in i den ena aktiviteten efter den andra och du har varken tid eller råd med att vara trött. Tyvärr är du ganska utsjasad den här tisdagen och du får göra ditt bästa för att orka med.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här tisdagen har du en hel del saker som du borde ta tag i men stressen gör att du inte riktigt har koll på vad som är mest akut. Du skulle behöva göra en lista på vad som ska prioriteras och sedan hålla dig till den. Tyvärr fungerar sällan Vattumän så rationellt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du ser inget annat val än att göra något som strider mot dina etiska värderingar. Det handlar om att du har hamnat i en sits som är så passa svår att alla alternativ egentligen är lite moraliska. Vad du gör är att du väljer det som i närmast följer dina etiska principer.