Dagens horoskop måndag 23/5

23 maj, 2022

VÄDUREN 21/3-19/4

Måndagen känns rolig och lite annorlunda. Du bryter dina vanliga mönster den här dagen och gör saker på ett annorlunda sätt. För dig är det just nu väldigt viktigt att hitta tiden att umgås med människor som betyder mycket för dig.

Oxen 20/4-20/5

Du har en del att stå i den här veckan. Förra veckan vart lite upp och ned arbetsmässigt och nu vill du ta igen det du missat. Det blir en intensiv dag som ändå flyter på relativt bra. Kvällen handlar om ett intresse eller hobby som du har.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en högintensiv måndag att se fram emot så det är bara att hoppas på att helgen gjort dig utvilad. Idag fokuserar du på saker som betyder mycket för dig. Under den här dagen försöker du även hinna en hobby som du har.

1:47

Efter reklamen: Så ska du fira midsommar 2022 – enligt ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du vill ändra på vissa lite mindre bra vanor som du har och som vanligt när du tar dig an den här typen av utmaningar så börjar du gärna en måndag. Du har stora planer för sommaren men då vill du vara både i fysik och i psykisk form.

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en del frågtecken beträffande den här måndagen. Det är bra om du reder ut dem så tidigt som möjligt för att undvika förvirring. Om du försöker arbeta strukturerat och om du har en plan för dagen kommer det att bli enklare.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu irriterar du dig en hel del på en kollega. Du och hen är väldigt lika samtidigt som ni till viss del konkurrerar om samma uppgifter. Din åsikt är att hen är bortskämd och van att kunna smöra till sig fördelar. Kvällen blir rolig och aktiv.

Vågen 23/9-22/10

Du får som du vill idag och det gör dig både förvånad och nöjd på samma gång. Du trodde att motståndet mot din idé skulle vara betydligt större. På kvällen har du fullt upp med att trösta en vän eller släkting som känner sig misslyckad.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har lagt upp en plan inför dagen men du inser snabbt att den inte kommer att kunna följas. Det händer saker den här måndagen som kräver akuta insatser och för din del innebär det att du ska vara flexibel och kunna tänka snabbt.

Skytten 22/11-21/12

Du blir irriterad på att du inte har råd med något som du vill ha. Du är inte typen som sparar ihop till det du önskar dig, du vill kunna vara spontan och köpa saker direkt. I det här faller får du antingen acceptera att det är sparande som gäller eller så få du strunta i det helt och hållet.

Stenbocken 22/12-19/1

Den måndagen har du sett fram emot under väldigt lång tid. Du vill verkligen att både dagen och kvällen ska bli något extra. Dina drömmar kanske inte riktigt stämmer med verkligheten men det blir ändå en rolig och minnesvärd dag och en förtrollande men alldeles för sen kväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Du sätter dig på tvären när en vän eller släkting försöker få dig att hjälpa till. Det är inte det att du är ovillig att stötta hen, det handlar mer om att hen oftast lämpar över saker på dig och sedan försvinner, något som du börjar tröttna på. Kvällen handlar om att vara social.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får möjligheten att testa lite olika metoder på en ganska ny uppgift. Du inser att det går smidigare än du vågat hoppats och du är glad över resultatet. Kvällen handlar om att ta en sak i taget och om att inte stressa.