Dagens horoskop söndag 22/5

22 maj, 2022

Väduren 21/3-19/4

Den här söndagen handlar om att mentalt landa i nuet. Det har varit så mycket olika aktiviteter den senaste tiden att du inte hunnit med att smälta varken information eller de intryck som du fått. Idag finns tiden så unna dig en hel dag som går i lugnets tecken.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir lite stressig eftersom många personer omkring dig är irriterade och arga på varandra. Du drar dig undan för att slippa bli indragen i en konflikt som uppenbarligen inte är din. Kvällen kretsar kring familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är gärna ute på äventyr den här söndagen. Det kan handla om att du utmanar dina rädslor. Du du testar något nytt eller att du bara ägnar dagen åt en lite mer äventyrlig hobby. Kvällen handlar om att visa respekt inför en person som hjälp dig en hel del.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

KRÄFTAN 21/6-22/7

Söndagen består av värme, kärlek och närhet. Det kan vara till din familj, dina vänner eller en partner. För dig är den här dagen en spegel av allt som är bra i ditt liv. Ta till vara på den och njut av den till fullo.

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att uttrycka dig klart. Dina känslor förvirrar dina tankar och det gör att du blir luddig i dina uttalanden. Det bästa du kan göra är att ta ett ögonblick och tänka igenom vad det är du vill säga innan du öppnar munnen, men så fungerar inte det impulsiva Lejonet.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns för många frågetecken den här söndagen. Det är dags att ta tjuren vid hornen och fråga vad det är som egentligen pågår. Du har länge gett den här personen utrymme och litat på hens omdöme men idag känner du att du behöver få svar.

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen är du utomhus så mycket som du kan. Den friska luften gör dig gott och får dig att piggna till. Har du möjlighet tillbringar du den här dagen tillsammans med djur. Djur har en lugnande effekt på dig och får dig att fösa undan dina egna problem för en stund.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har saker som du vill pröva den här dagen. Det handlar om konstnärlig frihet och ett kreativt sätt att utrycka sig på. Du har under åren hitt nya sätt att förmedla din kreativitet och idag tar du det ytterligare ett steg.

Skytten 22/11-21/12

Som man bäddar får man ligga är ett ordspråk som passar in på den här dagen. Du har verkligen trasslat in dig i ett nät av halvlögner och nu vet du inte hur du ska trassla ut dig själv igen. Kvällen bjuder på ytterligare utmaningar.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir intressant, i alla fall socialt sätt. Du utmanas att tänka annorlunda och att omvärdera dina antaganden om vissa personer. Dagen innehåller även en resa, en hel del flirtande och massor av skvaller.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att se vad problemet är och det gör att du blir både irriterad och arg på en släkting. Hen har en förmåga att trigga dig på olika sätt och idag är det inget undantag. Kvällen handlar om familjen och om lugn och ro.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra och lugn söndag där du samlar kraft och hittar tillbaka till det som är viktigt för dig. Du njuter i fulla drag av att kunna slappna av tillsammans med människor som står dig nära. Kvällen kan bjuda på en lite annorlunda aktivitet.