Dagens horoskop lördag 21/5 2022

21 maj, 2022

VÄDUREN 21/3-19/4

Det finns olika saker som du bör göra idag men risken är stor att du helt struntar i dem och ägnar dagen åt det du känner för just nu. Du är inne i en period då du inte riktigt kan tvinga dig själv att göra saker som du inte har lust till.

OXEN 20/4-20/5

Det blir en härlig dag som andas natur, lågmäld värme och massor av god mat. Den här dagen kretsar kring familjen och kring släkten. Det blir en dag då du laddar batterierna ordentligt. Du tar dig tid att fundera igenom ett förslag som du fått av din chef.

TVILLINGARNA 21/5-20/6

Idag försöker du få igång en diskussion. Tanken är att det ska vara högt till tak och att alla ska kunna lägga fram sina åsikter. Tyvärr blir inte verkligheten lika med dina visioner. Vissa personer blir förnärmade av andra människors åsikter och då blir det inte givande.

1:47

Efter reklamen: Så ska du fira midsommar 2022 – enligt ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

KRÄFTAN 21/6-22/7

Under den här dagen vill du visa vem du är genom att vara väldigt tydlig med dina tankar. Kräftan kan ibland ha svårt att uttrycka sig emotionellt med du andra gånger inte har några problem alls med att förmedla dig verbalt. Idag är du inne i en fas då du tycker det är jobbigt att sätta ord på dina känslor.

LEJONET 23/7-22/8

Du får ingen rätsida på ett problem. Du vänder det ut och in och upp och ned på det för att hitta en lösning, men det ser ut att bli knepigt. Ett tips är att vända dig till en vän som gått igenom något liknande. Hen kanske kan vägleda dig lite hur hen tänkte i just den här situationen.

JUNGFRU 23/8-22/9

Det finns en glädje och en värme i ditt horoskop som inte funnit där på länge. Den här helgen lägger du all dina funderingar och bekymmer åt sidan. Du satsar på att träffa vänner och ladda dig full med positiv energi istället för att grubbla över något som du inte kan påverka.

VÅGEN 23/9-22/10

Du försöker att vara kreativ idag men din prestation blir inte riktigt som din vision. Du blir besviken på dig själv istället för att se att det du åstadkommit faktiskt både är genialsikt och unikt på sitt sätt. Du är för fastlåst i ett tankesätt att du missar hela poängen med den här övningen.

SKORPIONEN 23/10-21/11

Dagen handlar om att vara utomhus, att umgås med människor som du älskar och om att bara ha det bra. Det blir en väldigt berikande och utvecklande lördag där du lyckas att helt gå upp i nuet. Kvällen handlar om en flirt

SKYTTEN 22/11-21/12

Du har mycket på din agenda den här lördagen och risken är stor att du inte alls hinner med det du tänkt dig. Kvällen handlar om att släppa loss och ha kul. Det finns en risk för svartsjuka i ditt horoskop och det kan leda till drama den här lördagskvällen.

STENBOCKEN 22/12-19/1

Det finns en person som uppenbarligen flirtar med dig, men för dig är det så osannorlikt att du väljer att ignorera de uppenbara signaler som du får. Du är inte van vid att hantera den här typen av beundran så du blir lite stel och vet inte riktigt vad du ska säga.

VATTUMANNEN 20/1-18/2

Du tar dagen som den kommer och det är bra. Det finns en del utomhusprojekt som passar dig utmärkt. Du kan pyssla i lugn och ro medan tankar får vandra helt fritt. Kvällen kretsar kring god mat och kring familjen.

FISKARNA 19/2-20/3

Du ägnar stora delar av den här lördagen åt en hobby. Det blir en bra dag där du njuter av familj och roliga aktiviteter. Under dagen får du dessutom möjligheten att träffa ett nytillskott till släkten. Det blir ett annorlunda möte.