Dagens horoskop fredag 20/5 2022

20 maj, 2022

VÄDUREN 21/3-19/4

Det blir en rolig och händelserik fredag både privat och på arbetet. På jobbet väntar drama och skvaller, men det är egentligen mer roande än allvarligt. Privat verkar du vara utbjuden på kvällen eller så har du planerat in roliga aktiviteter.

OXEN 20/4-20/5

Fredagen blir en blandning av allt. Det blir en resa, men det blir också en dag där du kan slappna av och umgås med vänner och familj. På arbetet har du kommit ikapp och du känner dig rätt så nöjd med din prestation.

TVILLINGARNA 21/5-20/6

Under den här dagen får du höra något som egentligen inte var tänkt för dina öron. Det här är ganska viktig information och du funderar lite på hur du ska göra med den. Ett förslag kan vara att ta helgen och funderar lite närmare på hur du ska agera. Kvällen blir livlig.

1:47

Efter reklamen: Så ska du fira midsommar 2022 – enligt ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

KRÄFTAN 21/6-22/7

Du har lite svårt att säga nej även om du är både mentalt och fysiskt utkörd. Du skulle behöva en lugn hemmakväll för att ladda batterierna men troligtvis blir din fredag både sen och händelserik istället. Under kvällen kan ett möte väcka starka minnen.

LEJONET 23/7-22/8

Du ser inga begränsningar just nu, bara möjligheter. Det är bra att du är så positiv, samtidigt borde du kanske fundera på hur du ska hinna med allt du planerar. Du är redan från början något av en tidsoptimist och det blir väldigt uppenbart då du planerar dagen med extra snäva tidsramar.

JUNGFRU 23/8-22/9

Under fredagen har du mycket att göra och stressen tär på ditt humör. Du borde ta en paus tidigt på dagen, sätta dig ned och fundera igenom hur du ska lägga upp arbetet. Om du bara kör på är risken stor att du gör fel prioriteringar och det kan innebära övertid för dig. Kvällen handlar om din närmaste familj.

VÅGEN 23/9-22/10

Du är på ett strålande humör den här fredagen. Det finns så mycket att glädjas åt i ditt liv just nu att det mesta känns underbart. På jobbet uppstår det smärre konflikter mellan ett antal kollegor men inte ens det kan rubba din soliga inställning. Kvällen handlar om kärlek.

SKORPIONEN 23/10-21/11

Du har en del att fundera på den här fredagen och det är viktigt att du överväger dina alternativ ordentligt. Det tycks vara en hel del pengar involverade i dina planer och då bör du vara säker på vad du vill. Kvällen blir rolig och annorlunda.

SKYTTEN 22/11-21/12

Den här fredagen har du en massa energi och din charm sprider glädje omkring dig. Just nu är ditt humör lite nyckfull tack vare Jupiters placering, men idag är du solen själv. En person har visat ett starkt intresse för dig och hens tysta uppvaktning fortsätter idag.

STENBOCKEN 22/12-19/1

Det blir en rolig och händelserik dag som tömmer dig både på energi och på känslor. Även om allt går utöver förväntan så är du inte van vid att umgås så tätt med människor som du gjort den senaste tiden. När du drar dig undan så blir din omgivning ännu mer nyfiken på dig.

VATTUMANNEN 20/1-18/2

Det finns så mycket att fundera över just nu att tankarna virvlar runt i skallen på dig. Du har svårt att fatta beslut som rör framtiden eftersom det finns så många osäkra kort som du måste ta hänsyn till. Du bestämmer dig för att skjuta all oro åt sidan och fokusera på en bra kväll och en härlig helg istället.

FISKARNA 19/2-20/3

Den här dagen kretsar kring vissa personer. Det är alltid samma personer som hamnar i knipa och oftast finns du därför att hjälpa dem. Idag tröttnar du lite på det här destruktiva beteendet så du låter dina vänner/kollegor lösa sina egna problem medan du ägnar dagen åt något som är roligare.