Dagens horoskop torsdag 19/5 2022

19 maj, 2022

VÄDUREN 21/3-19/4

Torsdagen handlar om att vara först in med ett förslag. Här är det mer snabbhet än grundlighet som gäller. Din chef utgår från att det här är mer av en skiss på ett mer gediget förslag som kommer att komma senare. Kvällen handlar om pengar, drömmar och stora utgifter.

OXEN 20/4-20/5

På torsdagen är du på banan igen. Det har hänt lite den här veckan och de annorlunda rutinerna har gett dig den energi du behöver. Idag sätter du stopp för viss personers spekulationer. Några av dina kollegor är alldeles för bra på att skvallra och det skapar ett osunt arbetsklimat.

TVILLINGARNA 21/5-20/6

Det är inte lätt att se vilka möjligheter som erbjuds dig just nu eftersom det händer så mycket så fort. Du måste ta ett steg tillbaka och fundera på din nuvarande situation, vart du är på väg och vem där du vill vara. Först när du vet vad du själv vill kan du fatta olika beslut beträffande framtiden.

1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

KRÄFTAN 21/6-22/7

Du känner dig lite bortskuffad från ett socialt sammanhang och det sårar dig. Det här rör personer som du betraktar som väldigt nära och av någon anledning har de valt att uteslutna dig ur vissa aktiviteter. Var ärlig och fråga rakt ut istället för att gå omkring och grubbla.

LEJONET 23/7-22/8

Under torsdagen börjar det ryka ur öronen på dig när en person kommer in och tar över. Du har väldigt svårt att dela ansvaret med någon, särskilt om det är en person med vassa armbågar. Under eftermiddagen verkar du har en fysisk aktivitet inplanerad.

JUNGFRU 23/8-22/9

Det finns en viss stelbenthet hos dig just nu som gör att du suckar högt varje gång saker förändras. Du gillar rutiner och är en vanemänniska av stora mått därför blir du frusterad när din chef går in och ruckar på dina cirklar idag.

VÅGEN 23/9-22/10

Du tar ansvar, ställer upp och är en bra kollega något dina arbetskamrater uppskattar. Du kanske inte alltid får höra hur omtyckt du är men om du stannar upp och tittar efter så ska du se att människor visar det i små gester. Idag blir en rolig och framgångsrik dag.

SKORPIONEN 23/10-21/11

Det finns olika typer av problem och de flesta går att lösa om man bara är lite påhittig och har framförhållning. Idag stöter du dock på något som kräver en insats utifrån om det ska gå att lösa. Inse att du inte kan tackla det här själv utan svälj stoltheten och be om hjälp.

SKYTTEN 22/11-21/12

Du är trött på en kollega som hela tiden skryter med sina kunskaper. Du kan vara ganska tolerant mot att människor har gott självförtroende, men den här personen saknar all verklighetsförankring. Idag kan du inte motstå frestelsen att sätta hen på plats.

STENBOCKEN 22/12-19/1

Idag är det din tur att lysa. Du får vara stjärnan som alla ser upp till och som alla vill vara med. Det här är en lite ny roll för Stenbocken och du kan tycka att det är jobbigt med så mycket uppmärksamhet. Samtidigt är det både smickrande och en rolig upplevelse.

VATTUMANNEN 20/1-18/2

Du har svårt att bestämma dig för hur du ska agera mot en släkting som styr och ställer en hel del. Du vill inte starta en konflikt samtidigt så blir du irriterad på hens okänslighet. I övrigt en ganska lugn och behaglig dag.

FISKARNA 19/2-20/3

Du ser ett behov av att visa upp din förmåga att dra snabba slutsatser idag. Var bara försiktig så att viljan att agera snabbt inte överstiger din noggrannhet. Det finns en varning för slarv som kan leda till onödigt extraarbete. Kvällen bjuder på en social aktivitet.