Onsdag 18/5

18 maj, 2022
1:44

Efter reklamen: Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

(1:44)

Väduren 21/3-19/4

Du är en person som är väldigt pragmatisk när det kommer till konflikter. Du är inte rädd för att ta tag i dem om det behövs men du försöker att undvika att medvetet provocera fram något. Väduren är en naturlig ledarperson och med det följer också konflikthantering något du kan använda dig av idag.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir fullspäckad och du är ganska trött efter en lång dag igår men du biter ihop och ser till att förbli positiv. Är det något du har lärt dig den senaste tiden är att du kommer längre med en flexibel inställning, något som kan vara påfrestande för Oxar. Trots allt blir det en riktigt rolig dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns mycket att göra och du har lite svårt att bestämma dig vart du ska börja någonstans. Tvillingarna kan lätt bli splittrade när de är stressade, en sida som märks tydligt den här onsdagen. Kvällen handlar om familjen och ett firande av något slag.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns starka känslor i ditt tecken just nu, det är förälskelse, osäkerhet, passion, längtan och romantik. Du åker känslomässig berg och dalbana just nu och det gör att ditt humör kan pendla en del. Försök att skilja på arbete och privatliv och sätt upp en fasad på jobbet om det är det som krävs.

Lejonet 23/7-22/8

Under onsdagen försöker du hitta ett sätt att samarbeta med en kollega som du har lite svårt för. Det gäller att vara väldigt rak med den här personen och det gäller att undvika allt som kan tolkas som löften. I övrigt en produktiv dag där du känner att du gör nytta.

Jungfru 23/8-22/9

Det finn ingen möjlighet att du får något vettigt gjort idag. Människor sliter i dig till höger och vänster och du känner lite panik över att det är så mycket att göra. Vad du bör tänka på att det ofta inte blir bättre av att stressa. Ta ett steg tillbaka, fundera på vad som är viktigast och skriv en lista.

Vågen 23/9-22/10

Onsdagen handlar om att ha en strategi både när det gäller arbetet och det privata. Du är inne i en intensiv period där det gäller att var produktiv på arbetet och hinna med de sociala kraven. Tidigare har det varit lättare att tacka nej till fester och middagar men nu förväntas du närvara om du är frisk.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar till ett hemligt knep idag för att styra en person mot ett vettigare val. Är det något som Skorpionen är skicklig på så är det att manipulera människor. Oftast gör du det av omtanke mer än av ett eget intresse. Du inser att vissa personer kan behöva en knuff i rätt riktning.

Skytten 22/11-21/12

Under onsdagen försöker du se till att hitta olika alternativ för att lösa ett ganska trixigt problem. Du har insett att det inte att det här är något som kräver ett flexibelt tankesätt och nya idéer. På hemmaplan kan det uppstå en konflikt mellan dig och en närstående under kvällen.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir lite stressig eftersom du ska ladda om inför nya utmaningar. Du har mycket att tänka på och det gäller att du har en plan. Det verkar röra sig om att hitta en balans mellan arbetet och en privat satsning som du gör just nu.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här dagen försöker du vara tillgänglig för att kunna hjälpa en vän eller släkting. Hen har kört fast och behöver konkreta råd för att komma vidare. Kvällen blir intressant och informativt. Du lär dig nya saker hela tiden.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns olika sätt att göra en ganska tråkig uppgift på och i dag väljer du att tackla den med humor och en positiv inställning. Våren är här på riktigt och då har du enklare att ta dig an saker som du i vanliga fall kan uppleva som motiga. Kvällen bjuder på ny information.