Tisdag 17/5

17 maj, 2022
1:44

Efter reklamen: Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

(1:44)

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir rolig men också väldigt jobbig och intensiv. Du träffar kollegor som du inte sett på länge och det är det mest positiva med den här dagen. Arbetsmässigt innehåller den flera olika moment som du upplever som väldigt påfrestande.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen blir lika intensiv som måndagen, men nu börjar du känna dig lite varm i kläderna och det gör dig mer effektiv. Dagen handlar också om en vän eller släkting, om vardagslyx och om din förmåga att skämma bort människor som du älskar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Tisdagen inleds ganska lugnt och du kan behöva den här fristen innan allt sätter igång. Just nu är det ovanligt mycket på jobbet och ibland upplever du att du hamnat i ett ekorrhjul som du inte kommer ifrån. Kvällen blir intressant. Ett överraskande samtal eller sms väcker en del fråga.

Kräftan 21/6-22/7

Du vet att du inte har mycket att sätta emot en kollegas argument men samtidigt säger din magkänsla att det är fel. Ofta har Kräftan en väldigt stark intuition som man bör lita på och så även idag. Försök att övertyga din kollega att avvakta lite till.

Lejonet 23/7-22/8

Du har en härlig dag framför dig så njut. Oavsett om du är ledig eller arbetar så finns det en massa roligt som väntar den här dagen. Det enda molnet på din himmel just nu är bristen på respons från en viss person.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite ilsken idag och ditt humör tenderar att dra ned stämningen lite på jobbet. Fråga dig varför du känner dig så butter. Finns det en konkret anledning eller är det så att det är en negativ influens som påverkar dig är lite starkare än du räknat med.

Vågen 23/9-22/10

Under den här dagen är du oavsett kön något av en hönsmamma. Du samlar ihop människor, medlar och försöker se till att alla har det bra. Det blir en stressig men social och rolig dag. Kvällen handlar om ekonomiska beslut.

Skorpionen 23/10-21-11

Under tisdagen har du en del att göra. Mycket är saker som redan borde vara klara men som du av någon anledning inte hunnit med. Nu när tempot hela tiden ökar ställs det högre krav på din förmåga till ordning och struktur.

Skytten 22/11-21/12

Du har en del olika saker som du måste försöka hinna med den här tisdagen. Tempot är högt och många av det saker som du ska gör tycker du är både svåra och tråkiga. Här gäller det att bita ihop och bara se till att få det gjort.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir riktigt jobbig, men det vet du om redan på förhand så det blir enklare eftersom du faktiskt är beredd på det. Under eftermiddagen får du en njuta av att skämma bort dig själv lite. Även om det är intensivt så tar du dig an dagen med utvilad och med ett gott humör.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här tisdagen har du mycket att stå i och det gäller att du fokuserar på rätt saker. När Vattumannen känner sig stressad bli hen lätt splittrad i sin koncentration och då blir det ofta så att du påbörjar projekt lite här och där istället för att koncentrera dig på en sak.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra tidag som kretsar en hel del kring en sund kommunikation. Det har varit lite tufft på jobbet till och från den senaste tiden och mycket beror på att du och några kollegor pratar olika språk. Det uppstår en massa onödiga missförstånd som stjäl tid och energi från alla.