Måndag 16/5

16 maj, 2022
1:44

Efter reklamen: Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

(1:44)

Väduren 21/3-19/4

Måndag blir en intensiv dag där du förväntas hinna med en hel del som har med arbetet att göra. Här bör du vara utvilad och alert för ditt arbete kräver att du har fokus. Kvällen handlar om en hobby eller en sport.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir lite nostalgisk för din del. Du återupplever gamla goda tider samtidigt som du också inser att vissa saker kanske är bättre som de är just nu. Det blir en rolig dag fylld av skvaller och skratt. På kvällen är du ganska trött och kommer att behöva vila.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det händer inte så mycket nytt den här dagen men det är du tacksam över. Du får en chans att komma ikapp med saker som du halkat efter med och det tycker du känns skönt. Kvällen bjuder på en utmaning.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen fokuserar mycket på små detaljer och på att hinna med. Du kan ha svårt att prioritera och strukturera ditt arbete något som märks tydligt idag. Ett tips är att ta hjälp av en kollega som är bättre på struktur än vad du är.

Lejonet 23/7-22/8

Du upplever en viss person som lite spydig idag och då reser du ragg. Du tycker inte att du förtjänar den här typen av behandling så du ryter ifrån. Det är bra att du står upp för dig själv men tänk på att vissa tonfall lätt kan misstolkas och det du upplever som spydigt kanske inte är avsett att vara det.

Jungfru 23/8-22/9

Du försöker säga som det är till en kollega men du inser snabbt att du trasslar in dig mer än du vill. Det handlar om att hela den här situationen är komplicerad och består av flera lager med missförstånd. Din ärlighet kan tyvärr misstolkas.

Vågen 23/9-22/10

Du behöver få tid att vakna den här dagen. Du är trött och irriterad på morgonen så håll dig undan dina kollegor om du har den möjligheten. Ett par koppar starkt kaffe och lite ensamhet kommer att avhjälpa det värsta av ditt humör. Var inte rädd för att tala om att du behöver få vara ifred.

Skorpionen 23/10-21-11

Du drar dig undan lite under den här måndagen. Det finns en hel del saker som du behöver få avsluta och då är det bra om du får lägga upp ditt arbete lite efter ditt eget huvud. Under dagen möter du en person som imponerar på dig.

Skytten 22/11-21/12

Det finns en glädje och en härlig dynamik i ditt horoskop idag. Du njuter av livet och är det dessutom bra väder mår du ännu bättre. Solen har allmänt en positiv inverkan på Skytten och får dig att bli mer positiv. Försök att undvika att stressa för det drar ned din positiva energi.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att göra saker på ditt sätt och det gör du också. Du kan vara väldigt slarvig, särskilt när det kommer till saker som ordning och städning omkring dig men idag visar du prov på en utomordentlig struktur. Idag ska du få träffa personer som du längtar mer efter än du vill erkänna för dig själv.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir lite svårt att backa från något som du lovat att utföra den här måndagen. Trots att du egentligen inte har tid bestämmer du dig för att ett löfte är mer värt än någon timmer som du kan spara. Ditt beslut möts av tacksamhet från din kollega.

Fiskarna 19/2-20/3

Det är inte lika många som kan vara så flexibla som du kan, särskilt den här måndagen. Din förmåga att gå med på det mesta gör att du vinner både dina kollegors och dina chefers respekt. Kvällen handlar om utomhusaktiviteter.