Söndag 15/5

15 maj, 2022
1:44

Efter reklamen: Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

(1:44)

Väduren 21/3-19/4

Du undrar över hur du kan rätta till ett missförstånd som skett under veckan. Det har lett till en ganska kylig stämning mellan dig och din vän, men nu har du bestämt dig för att göra något åt situationen. Närma dig problemet med stor ödmjukhet så kommer det att gå bra.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen handlar om att ta det lugnt och att hämta kraft. Det har varit en intensiv vecka med många förändringar och nyheter något som tär på den vanegillande Oxen. Du har lyckats acklimatisera dig bra, men det betyder inte att det har varit mentalt enkelt. Du behöver en dag att pusta ut på.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att kunna göra som du vill utan att någon lägger sig i vilket är väldigt ovanligt. Det brukar alltid finnas en familjemedlem eller vän som är ivrig att dela med sig av sina åsikter. Dagen blir lugn och skön och fokuserar på ditt välbefinnande.

Kräftan 21/6-22/7

Under söndagen försöker du komma ut lite i friska luften. Det kan vara genom en promenad, någon sport eller bara att sitta ute och läsa om vädret är på din sida. Klar och frisk luft får dig att rensa hjärnan och ladda batterierna, något du behöver inför den kommande perioden.

Lejonet 23/7-22/8

Idag vill du umgås med en person som inte är så intresserad av att träffa dig. Du blir besviken eftersom du har hoppats på att komma hen närmare. Det finns något hos den här personen som får dig att vilja lära känna fler sidor hos hen. Det här är en reserverad person så du får ta det i små steg.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om familjen och om släkten. Den blir en rolig, mysig och väldigt intensiv dag där du har fullt upp från morgon till kväll. Det finns en yngre släkting som har nyheter som hen vill dela och du tar emot dem med skräckblandad förtjusning.

Vågen 23/9-22/10

Det finns olika sätt att närma sig en person som har varit lite avig den senaste tiden. Om du tar det lugnt och inte stressar hen är det troligare att hen är mottaglig för dina kontaktförsök än om du blir för mycket på. Kvällen handlar om pengar och om att lägga upp ett sparande.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tycker att det är tråkigt när du inte får som du vill, men samtidigt så accepterar du att saker förändras och att ibland måste man förlora lite för att kunna vinna mer senare. Fundera över om just den här segern är så viktig, är det inte slutmålet som räknas?

Skytten 22/11-21/12

Du är på bättre humör idag tack vare att viss aggressiv påverkan är på väg ut från ditt tecken. Vad du behöver är lite lugn och ro där du kan hitta tillbaka till din vanliga glittriga jag igen. En vän har ett förslag som kommer att bli svårt att motstå.

Stenbocken 22/12-19/1

Det här är sista dagen på en härlig vecka och det blir något lite melankoliskt över den. Trots att du njuter i fulla drag så vet du också att hela den här sköna och vilsamma perioden snart är över. Du är på väg in i en tempofylld period både när det kommer till arbete och till nöjen.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra och lugn söndag som andas återhämtning. Har du möjlighet så tränar du gärna den här dagen. Du mår bra av att röra på dig. Kvällen handlar om att ta nya tag och om att planera sommaren. Det är många olika viljor som ska enas.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tycker om att resa och uppleva nya saker, men för att göra det måste du spara lite pengar. Det du drömmer om är en ganska dyr resa över en längre period och då gäller det att planera. Idag får du möjligheten att starta upp en bra grund att börja ifrån.