Lördag 14/5

14 maj, 2022
1:44

Efter reklamen: Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

(1:44)

Väduren 21/3-19/4

På lördagen tar du ett beslut som du är högst osäker på men du har ingen mer tidsmarginal att jobba med. Du vet att du skjutit upp det här avgörandet till sista sekunden bara för att du tyckt att det är så jobbigt. Kvällen blir lugn och harmonisk.

Oxen 20/4-20/5

Du ägnar den här dagen åt saker som du tycker om att göra. Det kan vara matlagning, styling eller en kreativ hobby. Du behöver få förverkliga dina idéer för att må bra. Kvällen blir härlig och bjuder på många minnen och skratt. Den innehåller även en del chockerande nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns något väldigt empatiskt i ditt tecken just nu. Månen förstärker din medkänsla och din förmåga att sätta dig in i andra personer problem. Under dagen hjälper du en släkting eller vän som råkat hamna i en rejäl knipa. Ditt lugn och stöd är otroligt skönt för personen ifråga.

Kräftan 21/6-22/7

Du är rätt så uppkäftig mot en chef eller mentor idag. Hen blir både arg och frustrerad på ditt beteende. Hen vet att du är en förebild för många och om du sätter dig på tvären kommer andra att följa efter. För dig handlar det mer om att du är uttråkad än att du är missnöjd.

Lejonet 23/7-22/8

Dagen bjuder på många roliga aktiviteter. det som är synd är att vissa saker får ändras på grund av vädret, men din optimism och ditt soliga humör gör att dagen ändå blir väldigt lyckad. Kvällen handlar om att ta för sig och om att få känna sig beundrad.

Jungfru 23/8-22/9

Du ser inga problem med att visa vad du tycker för en vän idag. Vanligtvis brukar du inte vara så stark i dina åsikter utan du brukar backa när du märker att du går emot strömmen. Inte idag, idag har du inget emot att sticka ut och synas.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en förväntan i ditt horoskop som har med en aktivitet den här lördagen att göra. Du har sett fram emot det här länge och därför så njuter du lite extra nu när dagen äntligen är här. Kvällen handlar om åsiktsfrihet.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag vill du gärna vara riktigt aktiv. Det var länge sedan som du verkligen kunde ägna en hel dag åt fysisk träning eller en hobby. Även om dagen handlar mest om dig själv så blir kvällen lite mer social. Du träffar vänner under avslappnade förhållanden.

Skytten 22/11-21/12

Idag blir du arg på en släkting för att hen är så lat. Du vet allt om att vara lat eftersom du kan vara det själv, men hen har tagit hela konceptet till en ny nivå där det inte bara påverkar hen själv utan hela hens omgivning.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en härlig värme i ditt horoskop just nu. Du umgås med vänner och njuter av livet. Dagen handlar om att du måste göra vissa saker för att inte halka efter men när du är klar är dagen din helt och hållet och du kan njuta av att vara impulsiv och gå upp i nuet.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns vissa frågetecken som du måste fundera över den här lördagen, men annars är det en skön, lugn och bra dag där du hinner med både en hobby och socialt umgänge. Kvällen bjuder på god mat, skratt och trevligt sällskap med gamla vänner.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag vill du vara ute så mycket som möjligt men det verkar som om vädret inte samarbetar. Du får helt enkelt anpassa dagens aktiviteter efter vädret. Under dagen får du nyheter som du både väntat på och som du haft lite ångest inför. Det visar sig att det blir så som du hoppats och inte så som du fruktat.