Fredag 13/5

13 maj, 2022
1:44

Efter reklamen: Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

(1:44)

Väduren 21/3-19/4

Du har alltid varit lite skrockfull även om du förnekar det stenhårt. Den här dagen är kantad av små förtretliga problem och dåliga nyheter. Du är inte särskilt överraskad med tanke på dagens datum. På kvällen överväger du att skippa alla planer och stanna hemma istället.

Oxen 20/4-20/5

Du har en del dubbla känslor inför just fredag den 13. Egentligen är du lite skrockfull som de flesta jordtecken, den de senaste åren har du börjat inse att det här är snarare ett turdatum än tvärtom. Den här feredagen förnekar sig inte. Den blir helt enkelt toppen. Kvällen bjuder på skvaller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen försöker du sortera mellan det som är högsta prioritet, det som är bra att hinna med och det som du faktiskt kan skjuta på framtiden. Det är bra att ha den här typen av dagar då du strukturerar i ditt arbete. Kvällen blir sen men väldigt rolig.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en frustration och en väldigt kort stubin i ditt tecken idag. Du får små utbrott på människor som du tycker inte kan bete sig. Tyvärr är din självinsikt inte lika hög som din förmåga att döma andra och det gör att du lätt hamnar i tjafsiga situationer.

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en värme och en härlig humor som gör att dina kollegor gärna söker upp dig för att få umgås med dig. Samtidigt som du har den här karismatiska utstrålningen så kan du vara både bossig och lite tuff. Många av dina arbetskamrater tycker både om dig och är lite rädd för dig på samma gång.

Jungfru 23/8-22/9

Du drar dig för att ta tag i en uppgift som du verkligen, verkligen tycker är tråkig. Du vet att just den här uppgiften inte kommer att utföras av någon annan så det är lika bra att du biter i det sura äpplet istället för att förhala det oundvikliga. Kvällen blir kreativ och bjuder på spontan aktivitet.

Vågen 23/9-22/10

Du försöker hitta din plats i en rätt så ny grupp och det känns inte helt självklart. Du vet inte riktigt vem i gruppen du vill vara, den ledande, den omsorgsfulla eller diplomaten. Den här är en process så låt det få ta sin tid. Kvällen blir rolig, det ser ut som det är en fest, utgång eller en middag på gång.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att få saker gjorda och om att vara effektiv. Den senaste tiden har du blandad en otrolig effektivitet med något som i det närmaste kan liknas vi passivitet. Både ditt humör och din ork pendlar rätt så kraftigt just nu. Lyssna lite mer på din kropp och anpassa dig efter dagens känsla.

Skytten 22/11-21/12

Du fräser ifrån när du ansar att en kollega beter sig snudd på rasistiskt. Du kan vara väldigt tolerant när det gäller människors åsikter men det finns vissa saker som får dig att se rött och personen ifråga lyckas verkligen trycka på rätt knapp.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir lite festlig. Det finns en stämning av förväntan på den här dagen. Om du ska gå ut eller gå på fest så är förberedelserna innan nästan lika rolig som själv kvällen. Du njuter av en frihet som du inte har känt på väldigt länge.

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen tar du det rätt så lugnt. Du småpysslar gärna hemma med lite olika projekt. Det kan handla om aktiviteter som har med hemmet att göra eller en hobby. Kvällen blir lika lugn som dagen. Du fokuserar på att förbereda något inför helgen.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här fredagen handlar om att komma ikapp. den senaste tiden tycker du att det känns som om du tar ett steg framåt och två tillbaka hela tiden. Du blir irriterad på dig själv att du inte hinner med. Kanske är arbetsbelastningen för hög snarare än att du är långsam.