Torsdag 12/5

12 maj, 2022 
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska tråkig torsdag. Saknaden efter en eller flera personer som för tillfället är borta blir mer och mer markant. Du börjar ångra att du inte gjorde en annorlunda prioritering för ett par veckor sedan. Kvällen tycks kretsa kring idrott eller en hobby.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en lugn men utmärkt torsdag. Den här dagen känner du dig väldigt uppskattad och du blir förvånad över alla personer som hör av sig, skickar sms eller på annat sätt visar att du betyder mycket. Du är inte van att bli så uppmärksammad, men njut av känslan det förtjänar du.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under torsdagen är det någon form av tävling. Det kan vara att du faktiskt tävlar inom en sport eller en hobby men det kan också handla om en mer inofficiell kamp mellan dig och några kollegor. Idag vaknar din vinnaskalle till ordentligt och du inser att du avskyr att förlora.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att inte ge upp. Om du har en dröm ska du hålla fast vid den även om den känns långt borta just nu. Ibland måste man tänka om och sätta mindre delmål på vägen för att inte tröttna. Det här är en bra dag att gruppera om och sätta nya, lite mer närliggande mål.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du drar dig undan för att få vara lite för dig själv men det är svårt eftersom både kollegor och familjen vill ha din uppmärksamhet och hjälp. Det bästa du kan göra är att ge dig ut på en promenad eller liknande där du stänger av mobilen så du kan få vara ifred med dina egna tankar.

Jungfru 23/8-22/9

Du ropar på hjälp idag men ingen hör dig. Det kan bero på att du oftast tackar nej när människor i din närhet erbjuder dig hjälp. Du är lite av en ”kan själv” person och det tar på din stolthet att erkänna att du kört fast. Eftersom du är den du är måste du vara extra tydlig när du kommunicerar ditt behov av hjälp.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en ilska i ditt horoskop som inte brukar finnas där och den tycks bero på någon eller några som står dig väldigt nära. Det handlar om ett missförstånd som växt och blivit till ett riktigt problem. Det viktiga är att ni pratar om elefanten i rummet annars blir det bara värre.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen handlar inte om vad som är rätt eller fel även om det känns så. Det handlar mer om subjektiva uppfattningar och om att det är väsentligt att lyssna aktivt på den person som man inte delar åsikt med. Om man framhåller sin egen ståndpunkt utan att lyssna på andra blir det sällan bra.

Skytten 22/11-21/12

Du är i en situation som många avundas dig men själv tycker du den är väldigt besvärlig. Det handlar om att det finns lite för många personer som tycker om dig och drar i dig just nu. Du har så svårt att säga nej att du ofta dubbelbokar aktiviteter vilket resulterar i ännu fler problem.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen handlar om vänskap, om fest och om att lita på varandra. Det blir en bra dag men kvällen kan bjuda på en mindre konflikt. Här är det viktigt att inte vara för stolt för att be om ursäkt om du inser att du sagt eller gjort något du är mindre stolt över.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir ganska intensiv eftersom du har många olika projekt som ska sammanlänkas. Du inser att du har varit lite slarvig i dina bedömningar och den typen av slarv kan stå dig rätt så dyrt. Kvällen bjuder på ett trevligt samtal.

Fiskarna 19/2-20/3

Do oroar dig lite väl mycket över en yngre släkting och hens ständiga jakt på uppmärksamhet. Tänk på att det här är något som delvis hör åldern till och att hen troligen kommer att växa ur sitt beteende ganska snart. I övrigt en rolig och kreativ dag.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons