Onsdag 11/5

11 maj, 2022 
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du ifrågasätter en chef och det är inte säkert att hen gillar din attityd. Hen är av den gamla skolan och vill ha lydnad och respekt av sina anställda. Du har alltid haft lite svårt att rätta dig i ledet så det kan skapa vissa slitningar mellan er två.

Oxen 20/4-20/5

Du är lite nervös den här dagen också. Hela den här veckan handlar om att lära sig nya saker och om att kliva utanför din komfortzon, något som är obehagligt. Trots dina betänkligheter så lyckas du med det du tar dig an och du blir mer och mer självsäker ju längre dagen går.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är väldigt svår att förstå sig på idag och det kan skapa onödiga missförstånd. Försök att vara lite klarare, både i dina besked och i hur du tänker. En bra kommunikation är grunden för den här onsdagen. Kvällen handlar om en person som är förälskad.

Kräftan 21/6-22/7

Du utgår från att du gör rätt och det är förståeligt, men frågan är om det inte kan finnas mer än en lösning på ett och samma problem? Lyssna på din kollega, hens lösning kanske är ännu mer effektiv än din. Kvällen handlar om ett impulsköp.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du drar dig undan en person som du tycker är lite för mycket just nu. Du vill inte vara negativ men hen lockar fram dina sämsta sidor. Det är bra att du har så mycket självinsikt att du inser att du är en del av ert problem.

Jungfru 23/8-22/9

Du ser bara möjligheter just nu. Venus gör dig oförskämt positivt och du kastar dig in i utmaning efter utmaning utan att det ens är jobbigt. En person som du inte träffar så ofta hör plötsligt av sig och vill gärna ses. Du undrar om hen har något att berätta.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en vilja att förändra sig i ditt tecken och det är det första steget i en lång process. Du inser att det är mycket upp till dig själv att skapa möjligheter, ingen kommer med silverbricka och serverar dig chanser. Idag har du både viljan och tillfället att visa upp din kompetens.

Skorpionen 23/10-21-11

Du slåss för det du tror på idag, men du gör det på ett ganska diskret sätt. Du har ett mål och det viktigaste för dig är att nå målet inte hur du kommer dit. Oavsett om det är kompromisser eller manipulation du måste ta till så är du beredd att göra det som krävs.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns inget du kan säga eller göra för att trösta en vän som blivit sårad. I det här fallet måste hen få älta sin sorg och bara gråta ut. Tid är den absolut bästa medicinen för hen, tid och en stöttande vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen handlar om äventyr och om att se och uppleva nya saker. Det blir en rolig, lärorik och varierande dag. Du klämmer även in lite träning och annan fysisk aktivitet den här dagen. På kvällen träffar du nya vänner.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir oerhört frustrerad på en person som du ska förmedla något till idag. Hen lyssnar bara på sig själv och det gör att hen missar poängen i det du säger. Lägg till att hen dessutom kan vara rätt så nedvärderande så har du en härlig cocktail av allt som du avskyr.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar tag i en uppgift som du vet är både tidsödande och ganska tråkig. Här gäller det att ha disciplinen att genomföra jobbet även om dina tankar gärna vandrar iväg. Kvällen handlar om en rolig fritidsaktivitet.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons