Tisdag 10/5

10 maj, 2022 
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen försöker du komma ikapp och avsluta en arbetsuppgift som du egentligen redan borde vara klar med. Du har tragglat med det här så länge att du nästan glömt bort varför du påbörjade det här projektet från början.

Oxen 20/4-20/5

Du är lite nervös den här tisdagen men det behöver du inte vara. Du har presterat bättre än alla förväntat sig och du ska vara nöjd med ditt resultat. Under den här dagen får du höra skvaller om en kollega. Det här är något som du inte kan låta bli att föra vidare.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en förväntan i ditt horoskop och mycket tyder på att den kulminerar den här dagen. Vad du behöver tänka på är att vara öppen för förslag och inte låsa fast dig vid en förutbestämd åsikt. Kvällen handlar om vänskap och om att bygga över klyftor.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en intressant inledning på den här dagen. Du får en massa värdefull information tidigt på morgonen och det kan du ha nytta av under dagen. En kollega är lite flirtig just nu och du känner hur spänningen mellan er två har ökat.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du ser inga hinder att göra lite som du vill idag och det ger dig en härlig frihet vilket du njuter av. Det var länge sedan du var på ett så soligt humör. Dagen handlar också om att våga ge sig hän och att inte vara rädd för att misslyckas.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite irriterad på en kollega för att hen inte bidrar lika mycket som alla andra. Du visste från början att den här personen är lat, men hen utnyttjar dessutom alla tillfällen att göra reklam för sin egen förträfflighet vilket gör att du blir arg på riktigt.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om alternativ och om att kunna vara lite flexibel. Det finns en risk att du får problem om du blir för envis. Du brukar vara rätt så acklimatiseringsbar men just nu kan en influens från ditt granntecken göra dig lite mer fyrkantig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du söker ett svar som du inte kommer att få idag så det är lika bra att du ger upp. Ibland är det bättre att backa än att streta på och idag är det en dag där du vinner mer på att ta ett steg tillbaka. Kvällen bjuder på många härliga skratt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du ser inga möjligheter att slippa undan idag och det gör dig på lite dåligt humör. Du orkar inte ta de tunga uppgifterna just nu så istället försöker du se till att få lite enklare saker att göra. En kollega har ett smaskigt skvaller som hen vill dela med sig av.

Stenbocken 22/12-19/1

En dag som kretsar kring att varva ned, vänskap och att bara njuta av livet. Det blir en härlig tisdag som blir befriande enkel och trevlig. Idag känner du dig mer fri än du gjort på länge. Du har inga direkta måste utan kan göra lite det som faller dig in.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intressant dag som bjuder på en hel del överraskningar, svårknäckta nötter och utmaningar. Du har svårt att säga ifrån till en kollega även om hen behöver lite styrning. Kvällen handlar om att skämma bort sig själv med god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar dagen lite som den kommer och försöker att undvika att planera allt för mycket. Du vet att just nu så händer det hela tiden incidenter som gör att din arbetsdag tar en ny väg. Kvällen handlar om en hobby och om att vara aktiv.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons