Måndag 9/5

09 maj, 2022 
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen försöker du att lösa ett kommunikationsproblem med en kollega och du upplever att ni gör bra framsteg. Du har insett att du måste ta det lugnt och vara väldigt pedagogisk med den här personen.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen försöker du att fokusera på detaljer och se på ditt arbete med en objektiv blick. Det går smidigare än du förväntat dig vilket resultatet visar. Kvällen handlar om fysisk aktivitet. Det blir en bra och aktiv kväll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen ser du till att märkas. Du vill visa att du är en kraft att räkna med och att du har ambition. Under Eftermiddagen finns det risk att du stöter på ett smärre problem och då gäller det att du håller huvudet kallt.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite känslig just du på grund av Månen placering och det gör att du kan reagera starkt på småsaker. Den senaste tiden har Månen stökat en hel del med ditt tecken och det har fått dina känslor att svalla.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du kan vara ganska drivande just nu och det är inte alla som uppskattar ditt bossiga sätt. Det handlar om att du uttrycker dig på ett sätt som vissa personer kan finna irriterande. Det bästa är om ni har högt till tak på jobbet så ni kan uttrycka era känslor öppet.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att sparka igång både dig själv och veckan. Du är ovanligt trött den här dagen och därför går det inte så lätt att påbörja nya saker. Du är seg inte bara i kroppen utan även i hjärnan. Kanske är det bättre att inleda dagen med rutiner som sitter i ryggraden.

Vågen 23/9-22/10

Du oroar dig en del för att du ska uttrycka dig klumpigt inför en person som du har stor respekt för. Det kan vara en chef, en mentor eller en idol. Oroa dig inte så mycket, även om du råkar säga något oigenomtänkt kan du alltid ta udden av det med ditt vackra leende.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen håller du ett relativt högt tempo för att hinna med allt som du vill få gjort. Din kollega är imponerad av din energi så här på måndagsmorgonen, men för dig är det naturligt att ge järnet när det finns ett mål som du vill uppnå.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du drömmer dig bort lite den här måndagen. Det finns så mycket som är intressant i ditt liv och det mesta har inte med jobbet att göra. Du tappar gärna fokus på dagarna och börjar tänka på roligare aktiviteter istället. Försök att behåll skärpan.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en lång dag framför dig men du är taggad och redo att ta dig an alla utmaningar som du möter. Det du ska tänka på den här måndagen är att du är väl förberedd och att du inte tror att du ska komma ihåg viktiga saker tidigt på morgonen. Förbered dig dagen innan.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en lite konstig dag som börjar alldeles för tidigt och slutar alldeles för sent. Mycket den här dagen handlar om att hålla tider och om att kunna leverera under press. Slutet på måndagen bjuder på roliga och annorlunda nyheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite avvaktande mot en person som du inte känner så bra. Du vet att du bör försöka komma överrens med hen eftersom ni ska utveckla ett samarbete framöver men det hindrar inte dig från att vara väldigt misstänksam.

 

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons