Söndag 8/5

08 maj, 2022 
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir en lugn dag där du ägnar flera timmar åt att komma ikapp på arbetet. Även om det bara är att ta igen information som du missat så tar det längre tid än du trott. Dagen handlar också om en investering.

Oxen 20/4-20/5

Just idag har du en del att göra. Du fixar väldigt mycket och du trivs med att arbeta för dig själv. Den här dagen handlar om att göra fint omkring sig och om att vara stolt över det som du presterat. Kvällen blir lite senare än du skulle önska.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att sova just nu och det kan färga av sig på ditt humör. Det spelar ingen roll om du försöker lägga dig i tid eller om du är uppe med förhoppningen att bli trött. Det är Månen som spelar in i den här påverkan och gör dig så orolig på nätterna. Testa yoga eller andra avslappnings övningar.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att vara fysiskt aktiv. Du kanske är ute i naturen och vandrar, tränar på gym eller bara tar en promenad. Oavsett hur du spenderar den här dagen så mår du bäst om du rör på dig. Du behöver låta det undermedvetna få arbeta i lugn och ro.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det är inte alltid lätt att välja sida och många gånger anser du att det är orättvist att du ens ska behöva fundera på det. Du vill bara ta det lugnt den här söndagen och njuta av livet. Just nu orkar du inte med konflikter.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om ekonomiska val. Vanligtvis brukar du älska att planera kring pengar, men den senaste tiden har du blivit mer impulsiv och med det följer ett motstånd till att planera för långsiktiga investeringar.

Vågen 23/9-22/10

Idag tvingar du dig själv att umgås med någon bara för att du känner att du måste, inte för att du vill. Hen kan vara en väldig energitjuv och just nu orkar du inte med den typen av människor. Samtidigt har ni en nära relation som gör att du inte kan kapa banden mellan er.

Skorpionen 23/10-21-11

Under söndagen försöker du hitta tillbaka till din kreativitet. Den senaste tidens intensiva tempo på jobbet har kvävt lite av din vanliga fantasi. Du har helt enkelt inte orkat plocka fram dina talanger när du är ledig eftersom du är så trött. Idag känner du dig full av energi och inspiration.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tjafsar mycket med människor som står dig nära och du vet egentligen inte varför du gör det. Du blir lätt irriterad över småsaker och din frustration går ut över de som du egentligen tycker om mest. Du skulle må bra av ett miljöombyte, om så bara för ett par dagar.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir lika intensiv som lördagen men på ett annat sätt. Här ska du visa upp dina talanger och saker som du lärt dig. Du ska imponera på nya människor och markera din plats. Det kommer att gå lysande men på kvällen är du rätt så utmattad.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag ägnar du dagen åt stillsamma nöjen som promenad, kanske en hobby eller att bara ta det lugnt. Jobbar du hemma en del så kan det hända att det slinker in lite arbetstid på eftermiddagen. Du har en del saker som du ligger efter med.

Fiskarna 19/2-20/3

Under söndagen tar du tag i ett projekt hemma och det går över förväntan. Det finns en härlig energi i ditt tecken idag som gör dig mycket mer fokuserad än du brukar vara. Kvällen handlar om att stötta en yngre släkting i ett val som hen är på väg att göra.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons